Guru co sponsor Kings Classic 2020

Gisteren werd door Guru brand manager Europe Sjors Milder en Pierre Bronsgeest, hengelsportadviseur bij organisator BBI Travel, het contract getekend voor sponsoring van de King`s Classic 2020. In de prachtige hengelsportwinkel van Rien de Wolf aan de Papaverweg 43 in Amsterdam werd de sponsoring bekrachtigd met een handdruk. Guru zal de prijzentafel van de King`s Classic sponsoren met vouchers die kunnen worden ingewisseld bij door Guru benoemde winkeliers.


De King`s Classic is een 4 daagse wedstrijd wordt georganiseerd BBI Travel in het Ierse graafschap Leitrim, met als centrum het plaatsje Ballinamore. Wedstrijdleider Pierre Bronsgeest kijkt uit naar een intensieve samenwerking met Guru in dit nieuwe concept.

Er wordt dit jaar gevist van maandag 31 augustus tot en met donderdag 3 september 2020, in 8 sectoren met maximaal 8 deelnemers. Er kunnen maximaal 64 hengelaars deelnemen. Er wordt gevist op 4 meren waar het is toegestaan om met de vaste hengel, feederhengel of matchhengel te vissen.

Voor meer info verwijzen wij je graag door naar http://www.bbi-travel.nl/kings-classic



Terug

03-03-2020
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank