Shimano sponsor Kings Classic.

Ondertekening van het driejarig sponsorcontract door Shimano met BBI Travel voor het sportvis evenement King’s Classic Ierland. V.l.n.r. Henk van der Kooi, directeur BBI Travel, Pierre Bronsgeest, sportvisadviseur BBI Travel en Kris Sloof marketing manager Shimano Benelux.

Met enige trots kan BBI-travel, als organisator van de King’s Classic, bekendmaken dat SHIMANO BENELUX voor de komende drie jaar als hoofdsponsor verbonden is aan dit vierdaagse Ierse evenement.

Kris Sloof, marketing manager van Shimano, ondertekende onlangs de sponsorovereenkomst met organisator Henk van der Kooi van BBI Travel. De sponsoring bestaat uit diverse vouchers en zorgt op die manier voor een zeer aantrekkelijke prijzentafel. De gewonnen vouchers kunnen door de winnaars ingewisseld worden bij door Shimano aangegeven winkeliers.Wedstrijdleider Pierre Bronsgeest kijkt uit naar een intensieve samenwerking met Shimano in dit nieuwe concept. Er wordt dit jaar gevist van maandag 31 augustus tot en met donderdag 3 september, in 8 sectoren met maximaal 8 deelnemers. Er kunnen maximaal 64 hengelaars deelnemen.

Er wordt gevist op 4 meren waar het is toegestaan om met de vaste hengel, feederhengel of matchhengel te vissen. Onder de deelnemers zijn de Shimano azen Jan Willem Plekkenpol, Martijn Kroes en Nick Speed. Deze meren bieden optimale kansen om onder andere de nieuwe Aero X7 distance feeders in combinatie met de nieuwe Stradic werpmolens in te zetten. Shimano zal King’s Classic opluisteren met de nodige banners en vlaggen bij de loting het parcours en de prijsuitreiking.

Voor meer info
klik en surf via deze link naar de website van BBI-Travel

 Terug

02-03-2020
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank