Ben jij de nieuwe jeudwedstrijdcoach van MidWest Nederland

Vind je het leuk om jonge toppers nog meer te leren, jouw tips en tricks te vertellen en regionaal,  nationaal of internationaal te begeleiden?  Heb je tijd over of wil je tijd hiervoor vrij maken? Als je op die vragen volmondig “ja” kunt antwoorden dan wil Mandy Schouws van Federatie Mid West Nederland graag een kop koffie met je drinken. De Federatie is op zoek naar een wedstrijdcoach voor de jeugd.

Heb jij het in je en heb je een eigen visie hoe je jonge talenten naar de top brengt en daar zelf ook enorm van geniet? Neem dan eens contact op met Mandy Schouws voor een eerste kennismaking!  Haar telefoonnummer is 0251 – 318882.

 Natuurlijk is er nog een A4-tje met kleine lettertjes. Voor het gemak hebben we die onder deze oproep geplaatst. Op die manier weet je meteen waar je aan toe bent en wie we nu precies zoeken.

De kleine lettertjes…

Taken: 

 


 Zorg dragen voor het trainen en opleiden van talenten  Zorgen voor de opzet, begeleiding en aansturing van het (talenten)team  Overleggen met het bestuurslid wedstrijden en de medewerkers op kantoor met wedstrijden in de portefeuille  Het scouten en begeleiden van de federatieve talententeams. Zowel op vistechnisch als organisatorisch niveau  De contacten onderhouden (van bondcoach tot begeleiders bij verenigingen)  In samenwerking met verenigingen scouten van talenten op lokaal niveau

 De coach die wij zoeken:


  Beschikt over voldoende basiskennis en –kunde van wedstrijdvissen.  Heeft educatieve en vistechnische kwaliteiten om talenten te trainen en op te leiden tot wedstrijdvisser.  Kan goed met kinderen / pubers (en hun ouders) omgaan.  Kan goed zelfstandig en in teamverband werken.  Is goed in plannen, organiseren en uitvoeren.  Is communicatief sterk  Kan talenten scouten en deze coachen.  Heeft een netwerk binnen de (federatieve) hengelsport of weet dit snel te realiseren.  Heeft ervaring met het werken met  vrijwilligers.  Participeert in federatief en landelijk overleg van coaches en volgt de bijeenkomsten die Sportvisserij Nederland organiseert voor de federatieve wedstrijdcoaches.  Beschikt over een VOG (verklaring omtrent gedrag).  Is bereid om, vooral in het wedstrijdseizoen, ook in de weekenden te werken.

Overige informatie:

Sportvisserij MidWest Nederland heeft een bestuur met daarin een bestuurder die wedstrijden in zijn portefeuille heeft. In de werkorganisatie is een adviseur belast met wedstrijdzaken en is een medewerker belast met de organisatie van alle wedstrijden. Daarnaast stellen we een wedstrijdcommissie samen met bevlogen vrijwilligers. Ons werkgebied is in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en aan de randen van Zuid-Holland en Gelderland. Het kantoor staat in Uitgeest maar de coach is met name aan de waterkant te vinden. Het betreft een functie voor 8 uur in de week waarbij de piek in het wedstrijdseizoen is. Met de coach wordt een overeenkomst afgesloten en er is een (ruime) vergoeding beschikbaarTerug

27-02-2020
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank