Om je vingers bij af te likken.

Tijdens de Open Dagen van Van Pelt Hengelsport liep ik Browning/Quantum Representative Robert Peters en Visgids Biesbosch Johan Struwe tegen het lijf. Als je deze beide heren tegenkomt dan weet je dat het al snel gaat over de Quantumproducten. Dat was ook deze keer weer het geval en dat was niet voor niets.


Quantum heeft sinds kort een nieuwe serie midrange serie hengels, de Quantum G-Force Shad & Swimbait, op de markt gebracht. De basis van deze hengels is een blank van 30 tons Toray grafiet. Deze blank is voorzien van hoogwaardige SeaGuide geleideogen. Ook de comfortable mix van EVA en kurk maken dat de handgrepen zeer prettig in de hand liggen.  Als je dan ook nog eens kijkt naar de prijs/kwaliteitverhouding dan weten wij wel dat we binnenkort eens met deze hengels aan de slag gaan.

 Er zijn een aantal verschillende types verkrijgbaar. De X-tra 300 is speciaal ontwikkeld voor het dropshotten. Je kunt er perfect mee aan de slag met lichte  jigkoppen vanuit de boot en vanaf de kant. Voor de doodazers en diegenen die kunstaas graag passief aanbieden is dit zeker een model om eens goed te gaan bekijken.Het “Shadmodel” is ontwikkeld voor het licht- tot middelzware verticaalvissen. Je kunt er overigens ook uitstekend jigs en crankbaits mee werpen vanaf de kant. De XL-uitvoeringen zijn voor het vissen met zwaardere soft- en hardbaits. Zijn we er dan? Noop, er zijn ook nog twee Powerhengels voor het vissen met zware swimbaits. Er is er eentje voor het gebruik in cobi met een werpreel en eentje voor het vissen met een molen.  Terug

23-02-2020
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank