Berkley Smallertdag op zaterdag 28 maart 2020

`t Smallert en Berkley organiseren ook dit jaar weer de Berkley-Smallertdag op ’t Smallert in Emst. Een gezellige kennismaking met ’t Smallert en het forelvissen. En dit jaar openen we tijdens deze dag ook onze avonturenvijver, een vijver waar je volgens het catch&release principe op karper, steur en albinomeerval kunt vissen. Ook openen we op deze dag het seizoen van het gezinspark. Het wordt een leuke en informatieve dag, voor het hele gezin. Een goede reden om eens te komen kijken op onze Berkley-Smallertdag!

Het programma van deze bijzondere dag heeft voor het hele gezin iets te bieden: opa’s en oma’s, vaders en moeders en natuurlijk de kinderen!

Gedurende de dag zijn er demonstraties hengel optuigen en workshops forelvissen en avonturenvissen. Ook wordt er een film vertoond over het kweken van de forel en worden de vissen in de kweekvijvers gevoerd. Tijdens deze dag worden er forellen en zalmforellen gerookt in onze ambachtelijke, hout gestookte rooktonnen. Natuurlijk is het speelpark die dag ook geopend.

Het programma ziet er als volgt uit:

Op vijver 4 start ieder heel uur een workshop avonturenvissen. Onze visgidsen leggen uit hoe je het beste op karper, steur en meerval kunt vissen. Je kunt aan maximaal 1 workshop meedoen dus 1 uur vissen op de avonturenvijver.

Aan vijver 3 zijn doorlopend demonstraties hengels optuigen te volgen. Een leuke visdag begint met goed materiaal!

Vervolgens kan er op forel gevist worden in een visclinic van 1,5 uur. Per clinic kunnen 40 personen tegelijk vissen en je kunt aan maximaal 1 clinic meedoen. Tijdens het vissen is er begeleiding die de nodige tips en tricks aanreiken zodat iedereen een goede basis voor het forelvissen kan aanleren. Er mag met een eigen hengel gevist worden maar er zijn uiteraard ook hengels te leen. De visclinics zijn voor kinderen én volwassenen. Voor ieder kind dat meedoet aan de visclinic is er een leuk cadeautje van Berkley.

10.00-11.30 uur visclinic 1

11.30-13.00 uur visclinic 2

13.00-14.30 uur visclinic 3

14.30-16.00 uur visclinic 4

De entree voor dit alles is GRATIS! Met andere woorden: de moeite waard om te komen!

De ambachtelijke kaarsenmakerij is uiteraard deze dag ook geopend. Ieder heel uur kunnen daar (tegen betaling) kaarsen gemaakt worden. Ons restaurant is uiteraard ook geopend en daar zijn natuurlijk weer de lekkerste (vis)gerechten te verkrijgen.

Graag tot dan!Terug

19-02-2020
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank