HVZ Hengelsportbeurs op 23 februari

De HVZ organiseert elk jaar, in 2020 op 23 februari een grote hengelsportbeurs die gratis toegankelijk is alle hengelsportliefhebbers. Lid of geen HVZ - lid.


Ruilbeurs en mooie aanbiedingen
Traditioneel is inmiddels de ruilbeurs, waar beginners en gevorderden een goede ‘vangst‘ kunnen doen. Wie een goedkoop hengeltje voor zijn kinderen zoekt, maakt grote kans tussen de tweedehands en soms nog nieuwe spullen iets van zijn/haar gading te vinden. Maar wie op zoek is naar een betaalbare zeehengel of een originele Jan Schreiner-spinhengel kan er ook vaak zijn slag slaan. Soms zitten er prachtige oude visspullen tussen voor verzamelaars.

Aanleveren materiaal voor de verkoop
Materiaal voor de ruilbeurs kan op donderdag, vrijdagavond of zaterdagmorgen, voorafgaand aan de beurs, in het HVZ-kantoor worden aangeboden.

Veel activiteiten en voorlichting
Diverse HVZ-commissies presenteren hun activiteiten. Aanwezig zijn de zeevisafdeling, de zeer actieve Vliegviscommissie met viegbinddemonstraties. Verder de bloeiende Jeugdafdeling, de Controlecommissie met voorlichting en informatie, de specialisten van de Baars-, Karper-, Roofvis- en uiteraard de Wedstrijdcommissie. Ook zijn verschillende hengelsport gerelateerde instanties vertegenwoordigd met een voorlichtingsstand. Ervaren hoe het is een grote vis te drillen kan bij de stand van Sportvisserij Mid West Nederland.


Terug

06-02-2020
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank