Angling Direct gaat flink uitbreiden.

In de UK weet iedereen meteen wie je bedoeld met Angling Direct. Deze keten van hengelsportzaken blijft maar uitbreiden en ook online staan ze hun mannetje. Op dit moment exploiteert Angling Direct er al 32. Kijk, dat zijn nog eens cijfers. Volgende maand gaan er weer twee open en volgend jaar komen er nog zo’n tien winkels bij. Hier blijft het echter niet bij.

Met meer dan een schuin oog wordt er al gekeken naar het Europese vasteland. Waarom zou je de formule niet de Noordzee over laten steken. Naast de fysieke winkels zijn ze ook online een grote partij inmiddels. Via de onlineshop leveren ze nu al artikelen onze kant op. Om de verzendkosten te verlagen en nog sneller de bestelde produkten te kunnen gaan bezorgen, heeft het bedrijf verregaande plannen om op het vaste land een Europees magazijn te gaan vestigen.

Dat het niet bij een magazijn gaat blijven is inmiddels wel duidelijk. Overwogen wordt om ook winkels te openen in Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Nu eens kijken wanneer de heren van Angling Direct de stoute schoenen aantrekken en de concurrentie in Europa aan durven te gaan.Terug

18-11-2019
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank