BataviaHavenJeugdVisdag

Zaterdag 26 oktober staat in Batavia Haven Lelystad de Batavia Haven Jeugd Visdag weer op het programma. Dit jaar nog groter en nog veel gaver dan de drie voorgaande jaren. En uitgebreider! Wat is er anders? In de ochtend voordat de jeugd tot en met 16 jaar gaat "strijden" om de titel, is er een losse bellyboat wedstrijd. Dit evenement organiseren we samen met de BellyBoat Maniacs. Ben je hierin geïnteresseerd dan moet je snel zijn deze wedstrijd zit al bijna vol. Wil je nog meedoen an deze bijzondere wedstrijd, neem dan contact op met Edwin Roethof of Jigging Jay


Het goede doel

Dat is ook dit jaar het Zeekadetkorps Lelystad. Wij vragen alle deelnemers en bezoekers een bijdrage naar draagkracht te doen. Vorig jaar haalden we dik 400 euro op; maar daar willen we dit jaar graag over heen. Je bijdrage kan je tijdens je aanmelding contact of per pin voldoen, maar kan ook nu direct via je eigen bank. MAAK JE DONATIE NU OVER.

Voor de jeugd en andere belangstellenden die iets met vissen te maken hebben zijn er in de ochtend demonstraties van Thomas Wending van Westin-Fishing. Daarmee hebben we direct een nieuwe sponsor voor dit evenement. Voor de witvissers geven de talenten van SVMWN talententeam 1 - onder leiding van Nederlands kampioen dobbervissen 2019 Stefan Hooyman - in de ochtend een demo witvissen in de haven. Iets dat de kinderen later op de dag waarschijnlijk goed kunnen toepassen.Een mediapartner hebben we ook gevonden, de mannen van Sportvis Media komen deze dag in beeld brengen.

Een geweldig evenement wat absoluut niet mogelijk is zonder onze sponsoren!

Dit jaar zijn dat: Raven Hengelsport Lelystad, Toms Creek, Mitchell Berkley Fishing, Abu Garcia, Shimano-Fishing, Daiwa, Sneltank "Romeo Delta", Evezet vislokvoeders en uiteraard Batavia Haven Lelystad

Het goede doel van dit jaar is het Zeekadetkorps Lelystad. Het is heel EENVOUDIG JOUW BIJDRAGE OVER TE MAKEN. KLIK DAARVOOR OP DEZE LINK.

Houd allemaal deze pagina in de gaten, binnenkort opent de inschrijving voor de 4de Bataviahaven visdag! Graag tot 26 oktober!

 Terug

08-10-2019
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank