Hengelsport en Botenbeurs is de grootste roofvisbeurs van Europa

Vanwege het succes van de vroegboekkorting wordt deze actie met een week verlengd! Bestel de toegangskaarten voor de Hengelsport- en Botenbeurs 2019 hier. Je bestelt al een E-ticket voor maar € 9,50 (exclusief € 1,- servicekosten). Tevens maak je kans op een geweldige visreis naar IJsland t.w.v. € 6.000,-!

 

De 18e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs maakt zich opnieuw op voor een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’, ditmaal van 29 november t/m 1 december 2019! De liefhebbers van het vissen op roofvis komen op de beurs volledig aan hun trekken met de nieuwste producten voor alle takken van kunstaasvissen. Van ultralicht spin- en dropshotvissen op baars, tot en met het werpen met grote pluggen, poppers en softbaits op exotische krachtpatsers. Verder zijn er speciale roofvisboten uit binnen- en buitenland, interessante bestemmingen in binnen- en buitenland plus waterdichte, comfortabele kleding waarmee je de gehele winter door kunt vissen. Hieronder vind je alvast een kleine greep uit de bedrijven en producten die op de beurs aanwezig zijn.

 

Nieuw in de Daiwa Prorex range

De Prorex Craw is een kreeftachtige softbait met een ongekend natuurlijke zachtheid welke de zwemactie van het kreeftje ten goede komt. De Prorex Craw vergroot zijn vangkracht met garnalenmeel. Di zijn gemalen garnalen welke als flavour in de verpakking zitten. Ideaal voor het vissen met de Carolina-Rig of een dropshotmontage. Verkrijgbaar in twee lengtes: 9,5 cm en 12,5 cm www.daiwa.de.

 

Nieuwe producten bij Albatros

Albatros Hengelsport zal aanwezig zijn op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht met het volledige Keitech assortiment en de nieuwe, exclusieve kleuren in deze range. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Van Predox brengt Albatros ook een aantal nieuwe producten mee naar de beurs, waaronder de Predox Dropshot kits, de Predox Noisy Billys, en de nieuwe Comet Flies. Website: www.albatroshengelsport.com.


Meer kunstaas en andere artikelen voor het roofvissen vind je o.a. op de stands van Lureparts, Preston Innovations, Evezet, Sense Outdoor, Mac Fishing, Pike Master Lures, Rozemeijer, Sensas, Spro, Midnight Moon, Arca, Derkbaits, TwinLures en Zebco. De nieuwste boten, bellyboten en/of toebehoren voor het varend vissen is te vinden bij o.a. Van Zelst Watersport, het Noorden Watersport, Orka Boten, MDSI, Nautische Unie, Crestliner Boats, Bellyboat.nl, Floatplus, Technautic, Raptor Boats, Aluminium Boten, Justmarine, Hobie Kayak, EBBM, Raymarine, Navico, Yamaha, Lund, Beekman Boten, Fee Spirit, en Rammounts. Wil je deze winter nog een weekje weg naar het buitenland om op roofvis te vissen, je hebt qua bestemmingen keuze te over op de stands van, bijvoorbeeld, Cordes Travel, Feriepartner Denemarken, P&S Visreizen, Visreis.nl, Tight Lines, Hitra Turistservice en Inland Fisheries Ireland.

 

Forelshop.be zal ook dit jaar weer het vissen op forel demonstreren op een grote waterbak. Er wordt duidelijk gemaakt hoe je met diverse technieken en aassoorten de forel kunt verleiden tot een aanbeet.   

Speciaal voor de kids

Tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs geven we dagelijks een 1 Albatros hengel en 1 kg Berlok visvoer aan de eerste 250 bezoekers (t/m 16 jaar). Deze actie is mogelijk gemaakt door DRT Events, De Sportvisser Den Haag en Berlok.

Klik hier om de impressievideo te bekijken.

Hengelsport- en Botenbeurs 2019, de feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• 180 stands
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
•Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl 
•Belangrijke Facebookpagina’s:
@hengelsportbeurs en @Carpsquare
•Instagram:
@hengelsportbeurs
Bestel hier jouw ticket

Bezoek onze website voor het laatste nieuws www.hengelsportbeurzen.nl.

 Terug

29-09-2019
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank