Open Frysk Kampioenschap Kustvissen

Op 19 oktober as. vindt de 6e editie van de door Sportvisserij Fryslân georganiseerde Open Frysk Kampioenschap Kustvissen plaats. De wedstrijd wordt net zoals in de voorgaande jaren plaats aan de zeedijk te Roptazijl. Vanuit het hele land lopen de aanmeldingen alweer binnen. Er kunnen zich maximaal 80 sportvissers opgeven, wil je meedoen, meld je dan snel aan! De inschrijving sluit op maandag 14 oktober as.

Net als de voorgaande edities vindt ook deze wedstrijd plaats langs de Waddendijk van Roptazijl, vlakbij Harlingen. Op deze prachtige locatie is de vangst in de regel goed en ook soortenrijk. Iedereen kan aan dit Friese Kampioenschap meedoen. 


De wedstrijd vindt plaats bij opkomend water van 10.00 tot 14.00 uur. Er wordt gevist met één hengel vanaf de zeedijk volgens het reglement van Sportvisserij Nederland. Om 08.00 uur worden de deelnemerskaarten uitgereikt bij camping De Zeehoeve aan de Westerdijk 45 in Harlingen. Net zoals de andere jaren wordt het weer een leuke wedstrijd met veel geweldige prijzen. De prijsuitreiking vindt om 15:30 uur plaats bij De Zeehoeve. 

 

INTERESSE?

Voor de wedstrijd kunnen alle geïnteresseerden zich aanmelden via info@visseninfriesland.nl  onder vermelding van ‘opgave FK Kust’. Bij de opgave moeten de volgende gegevens doorgegeven worden: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Opgeven kan tot en met 14 oktober a.s. 

 

De kosten voor de deelname bedragen €10,- en kan bij de uitreiking van de deelnemerskaarten worden betaald.

 Terug

17-09-2019
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank