Fusie van Heusdense hengelsportverenigingen

Per 1 januari 2020 zullen alle Heusdense hengelsportverenigingen gezamenlijk, onder een nieuw bestuur, verder gaan als Hengelsportvereniging Heusden (HSV Heusden).  Tijdens de  algemene ledenvergaderingen van 12 & 26 oktober 2018 is besloten om te gaan fuseren met alle hengelsportverenigingen die gevestigd zijn in de Gemeente Heusden. Het gaat om de  verenigingen: Visclub De Hut te Vlijmen, KEHSV Haarsteeg te Haarsteeg, HSV Vissers Geduld te Nieuwkuijk en HHV De Parelvissers.  

Door deze fusie worden de krachten gebundeld, wordt het (toekomstig) tekort aan bestuursleden opgelost en gaat de nieuwe HSV ervan uit dat de hengelsport een duurzame toekomst is gegarandeerd.  

Concreet betekent de fusie voor de leden van eerder genoemde HSV’s :

• Zonder opzegging voor 1 oktober 2019 wordt uw lidmaatschap automatisch overgezet naar HSV Heusden;

• Met het lidmaatschap van de nieuwe vereniging kunt u in alle wateren binnen de gemeente Heusden vissen welke vermeld staan in de nieuwe vergunning;
• De prijs voor het lidmaatschap voor een hoofdlid is op basis van de fusievereniging met de huidige laagste contributie voor 2020 vastgesteld op €30,- per jaar. Dit in plaats van €35,- die u nu als hoofdlid betaalt. De prijs voor een lidmaatschap van een sublid bedraagt €20,-.

• Jeugdleden onder de 14 jaar zullen voortaan een gratis vergunning van de vereniging ontvangen. Mocht een jeugdlid met méér dan 1 hengel willen vissen dan dient een jeugdlid alleen de kosten voor de Jeugdvispas te betalen aan Sportvisserij Nederland.

• Uitgangspunt is dat de meeste huidige viswedstrijden onder de nieuwe vereniging voortgezet zullen worden.

De leden zullen ook nog via een brief en/of email worden geïnformeerd in de komende periode. Ook zal er begin 2020 worden stilgestaan bij deze historische fusie en gaat er geproost worden op een mooie toekomst! Een uitnodiging hiervoor ontvangt u als lid t.z.t.

 Terug

12-09-2019
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank