Vacature Medewerker Jeugd en Evenementen

 

 

 

Sportvisserij Zuidwest Nederland is de regionale koepelorganisatie van 220 hengelsportverenigingen die samen ruim 160.000 sportvissers vertegenwoordigen. Het werkgebied van Sportvisserij Zuidwest Nederland beslaat de provincies Noord-Brabant en Zeeland en nagenoeg de hele provincie Zuid-Holland. Wij zoeken een:

Medewerker Jeugd & Evenementen 36 uur per week (m/v)

Wij nodigen een ieder uit te solliciteren die energiek en initiatiefrijk is en zich met plezier verantwoordelijk wil voelen voor de (gestructureerde) organisatie en uitvoering van onze jeugdactiviteiten, wedstrijden in binnen- en buitenwater en andere evenementen (zoals jeugdevenementen, -kampen, -kijk- en doedagen, etc.).
 
Wij zoeken iemand die openminded is, goed met mensen om kan gaan en een visie heeft op werken met vrijwilligers. Een stevige persoon die Sportvisserij Zuidwest Nederland helpt onze organisatie (nog) beter te maken en nieuwe wegen vindt en bewandelt om jeugd beter te bereiken. Dit vanuit een nieuwe te ontwikkelen visie op de organisatie van evenementen en wedstrijden die aansluit op de behoefte bij hobby- en wedstrijdvissers.
 
Ben je iemand die een uitvoerend boegbeeld wil zijn van onze jeugd- en wedstrijdcommissies, maar die vooral ook in staat is enthousiasme over te brengen op vrijwilligers in commissies/werkgroepen? Heb je een hoog energieniveau? Treed je je werk gestructureerd en professioneel, maar met plezier en vooral humor tegemoet? Solliciteer dan vooral!
 

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een organisatie in ontwikkeling, waarin jouw inbreng en positie belangrijk is. Je werkt samen met collega`s, maar zult een groot deel van je taken ook zelfstandig uitvoeren. Wij bieden een veelzijdige functie met een afwisselend karakter (zowel qua inhoud als arbeidstijden – ook weekend- en avondwerk), goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, een goede pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding. Wij volgen de CAO van Sportvisserij Nederland. Het nader te formuleren voorstel voor salariëring zal afhangen van opleiding, ervaring, de tentoongespreide visie en de algemene indruk van de uiteindelijke kandidaat.
 

Hoe kun je reageren?

Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Kijk dan op onze website www.sportvisserijzwn.nl voor nadere informatie over ons. Stuur jouw brief, met motivering, en CV uiterlijk 30 augustus 2019 naar directie@sportvisserijzwn.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Björn Schutz, directeur van Sportvisserij Zuidwest Nederland, via
06-10709798.
 
CV’s zonder brief worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Terug

23-07-2019
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank