Beiler3daagse zit er al weer op

Afgelopen zondag 21 april jl. werd de 3e en laatste wedstrijd van de Beiler 3 daagse vervist aan het Linthorst Homankanaal. Perfecte weersomstandigheden en veel reuring van paaiende brasems in het riet op de hoge nummers in het B vak, leken een voorbode op een wedstrijd waarbij iedereen mooie gewichten zou moeten kunnen vangen.

Echter degenen die de lagere nummers in dit vak hadden geloot, kwamen er al snel achter dat de grotere vissen hier totaal afwezig waren. Het enige wat hier te vangen was waren enkele kleine visjes. Dit is helaas ook wedstrijdvissen en je kunt dan niet anders dan het beste er maar van proberen te maken.


Maar hoe dan ook er komt altijd weer een winnaar en dat was vandaag de oudste deelnemer van het veld Joop Post die in het A-vak met 9520 gram iedereen achter zich wist te houden. In het B-vak was het Gerard Exel die de winst pakte met 8030 gram.

Na de wedstrijd volgde wederom de prijsuitreiking bij snackbar City in Beilen en werd de Beiler 3 daagse 2019 gezellig afgesloten.

Bij deze willen we als organisatie alle deelnemers bedanken voor de opkomst, inzet en sportiviteit en zien we iedereen graag terug bij de Beiler 3 daagse 2020!

Tot volgend jaar.


Terug

23-04-2019
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank