Evezet pakt uit met de Team Spirit voer serie.

(Ingezonden) Al jaren zijn sportvissers op zoek naar het geheim, dat ene middel wat altijd zorgt voor veel vis, wellicht zelfs de zekere overwinning. Nou vergeet dat middel maar want het bestaat niet! Wat wel beschikbaar is zijn de nieuwe uitermate lang en intensief geteste voeren van Evezet, TEAM SPIRIT is daar een voorbeeld van.


Deze serie bevat een super Voorn, Brasem en Feedervoer, beter gezegd 2 feeder voersoorten want naast de Super Feeder is er ook de WK-feeder. Je kunt deze soorten onderling oneindig mengen zonder dat je afbreuk doet aan de werking. LET OP! De beide feedersoorten verdragen elkaar minder maar mengen kan wel. Wat het speciale is aan de WK feeder is dat het een focus heeft op het vangen van alles wat zwemt, de Superfeeder is vooral gericht op dikke vis. Je snapt dat het mengen die specifieke werking niet versterkt wordt.

 

Algemene gebruikers tips

Als we over het mengen van voer spreken dan is het noodzaak dit in minimaal twee grote voeremmers te doen, het voer tussen elke behandeling te zeven en in meerdere keren te bevochtigen. Meng turf en of leem pas toe in het aangemaakte voer. Gebruik als het secuur moet een maatbeker en of plantenspuit voor de finishing touch. Turfleem kan met elke mix gemengd worden, ook mixen met gewone leem is een optie. Het breekt de structuur en opend beter om zo je aas makkelijker vrij te geven.

Tips voor gebruik Team Spirit

-Op Brasem stistaand tot traag stromend water

Vaste hengel, Meng van de Brasem 3 delen met 1 deel Voorn, voeg hieraan 2 eetlepels per kg coriander toe.Feeder, voeg aan dit mengsel 2 delen Super Feeder toe.

Na het mengen en natmaken naar eigen inzicht Lichte Feederleem toevoegen, dit varieert van 10 tot soms wel 50%. Leem is al lang niet meer alleen om te verzwaren, denk aan verschralen, explosieve afgifte van zuurstof en vertroebeling van de stek. Allemaal voordelen die je nooit mag missen!

 -Op Brasem traag tot matig stromend water

Vaste hengel, Meng van de super Brasem 3 delen met 1 deel super Voorn, 1 del Ri4 Allround en 1 deel anco paneer of ½ deel mix van grove gele en/of  grove rode paneer, voeg hieraan 2 eetlepels per kg coriander toe. Feeder, voeg aan dit mengsel 2 delen Super Feeder toe.  Na het mengen en natmaken naar eigen inzicht zware Feederleem toevoegen, dit varieert van 10 tot soms wel 50%.  Leem is al lang niet meer alleen om te verzwaren, denk aan verschralen, explosieve afgifte van zuurstof en vertroebeling van de stek. Allemaal voordelen die je nooit mag missen!

-Op Brasem en Voorn stistaand tot traag stromend water

Vaste hengel, Meng van de Brasem 3 delen met 1 deel Voorn, voeg hieraan 2 eetlepels per kg coriander toe.Feeder, voeg aan dit mengsel 2 delen WK Feeder toe.

Na het mengen en natmaken naar eigen inzicht Lichte Feederleem toevoegen, dit varieert van 10 tot soms wel 50%. Leem is al lang niet meer alleen om te verzwaren, denk aan verschralen, explosieve afgifte van zuurstof en vertroebeling van de stek. Allemaal voordelen die je nooit mag missen!

-Op Brasem en Voorn traag tot matig stromend water

Vaste hengel, Meng van de super Brasem 3 delen met 1 deel super Voorn, 1 del Ri4 Allround en 1 deel anco paneer of ½ deel mix van grove gele en/of  grove rode paneer, voeg hieraan 2 eetlepels per kg coriander toe.

Feeder, voeg aan dit mengsel 2 delen WK Feeder toe.

Na het mengen en natmaken naar eigen inzicht zware Feederleem toevoegen, dit varieert van 10 tot soms wel 50%. Leem is al lang niet meer alleen om te verzwaren, denk aan verschralen, explosieve afgifte van zuurstof en vertroebeling van de stek. Allemaal voordelen die je nooit mag missen!

 

De bewezen allround mix en keuze van vele vissers in het wedstrijdcircuit
is:

 2 delen Dreamteam

2 delen Dutch Pro

1 deel zoete mais

Op elke kilo 75 gram ULTRACT additief

Na het mengen en bevochtigen tot wel 50% lichte feederleem toevoegen, dan goed doormengen.

Voor de grovere visserij op bonusvissen

2 delen Brasem Geel

2 delen Brasem bruin

1 deel Dreamteam

1 deel zoete mais

½ deel ei+cake

Aanmaken met vloeibare Melasse en eventueel een hand vol grove zemelen toevoegen

 Terug

08-04-2019
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank