Engelse feedermontage door Ron Stoorvogel.

Als je deelneemt aan wedstrijden is het gigantisch belangrijk dat je aas zoveel mogelijk in het water ligt toch? Het lijkt een open deur intrappen, maar als je buurman elk uur zes minuten meer vist dan jij,  i.p,v. dat hij bezig is met het knopen en wijzigen van zijn feedermontage, betekent dit dat de buurman in een wedstrijd van vijf uur een half uur meer vist dan jij. Of dat verschil maakt? Ik denk het wel.

De meeste sportvissers gebruiken tijdens het feederen de traditionele paternostermontage. De Engelsen hebben dit systeem echter geperfectioneerd waardoor het een super flexibel verhaal is geworden. Op deze manier verkort jij je knoop- en klustijd aan de waterkant en kun je dus meer visminuten maken.
Topfeederaar Ron Stoorvogel heeft dit systeem verder opgepakt en maakt er al jaren gebruik van. Hij was bereid om aan ons uit te leggen hoe het nu precies in elkaar zit. Wij maakten van deze gelegenheid natuurlijk gebruik om met camera en al zo snel mogelijk een bak koffie bij Ron te gaan drinken.

Pak er zelf ook maar een bak koffie bij; het filmpje is ongeveer 18 minuten lang en elke minuut van het kijken waard.Terug

09-02-2019
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank