Dirk Hulleman wint kerstwedstrijd op de Leeghte.

Soms zit het ondanks de slechte weersberichten ook wel eens mee. Tijdens het opbouwen een klein beetje motregen en aan het einde van de wedstrijd een klein beetje regen; verder een prachtige dag met veel strijd om de eerste plaats.

Voorns van ruim 300 gram en baarzen van 40 cm kwamen tijdens de weging in het weg...net. Prachtig om te zien dat het allemaal zo dicht bij elkaar zit. Een vis meer of minder maakt dat het hele plaatsingslijst op z`n kop zet.


Dirk Hulleman zegt altijd dat hij de eerste en de laatste wedstrijd wint. Dan was dit voor hem een goede generale. Hij wist met ruim 12 kilo de winst te pakken. Goede 2de werd Paul Welford die tien grote voorns, twee dikke karpers en een knoert van een baars aan kon bieden. Goed voor 12.325 gram. De 3de plaats was vandaag voor Wim Dannenberg, die in de regel altijd goed presteert op de Leeghte, 12.125 gram.

De oliebollenwedstrijd was vol geboekt, maar om toch zo veel mogelijk vissers de gelegenheid te geven om deel te nemen aan een de Leeghtewedstrijd hebben wij besloten om ook vijver twee open te gaan stellen. Er zijn dus nu nog zes plaatsen beschikbaar.

Opgave bij Rene Bomers 0639615357Terug

24-12-2018
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.robbyfish.be
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank