Nieuw op Hengelsport en Botenbeurs Utrecht.

(Persbericht) De Top-Baiter is een gepatenteerd en revolutionair product uit de UK.  Een must have voor iedere oppervlakte visser!  De nieuwe innovatie voor het oppervlakte en half water vissen op karper en andere witvis soorten. Ontwikkeld en succesvol getest in Engeland op diverse wateren.

 

De Top-Baiter stelt je in staat om in 1 worp aas en voer op de stek aan te bieden. Dit betekent dat je aas ten alle tijden exact tussen voor het voer gepresenteerd kan worden.

De Top-Baiter kan gevuld worden met allerlei soorten drijvend aas, waaronder drijvende pellets, honden en kattenbrokken, broodkorsten, pop up boillies etc. etc. Tevens is de Top-Baiter goed te gebruiken voor het vissen op half water in combinatie met een spod mix of sloppy mix.


Simpel in gebruik, goed te werpen en boven al zeer effectief, zowel geschikt voor de geoefende visser als de recreant. Een katapult of werppijp is niet meer nodig.

Kom naar stand nummer 199 voor een demo en laat u verbazen. Tijdens de beurs hebben we een speciale introductieprijs en kunt u bij ons allerlei materialen vinden die te gebruiken zijn in combinatie met de Top-Baiter.

Voor verkoop of geïnteresseerde winkeliers kunt u contact opnemen met onze distribiteur voor Nederland en België:

Gerard Koopman hengelsport

Nieuw-Amsterdam

Tel: 0591-551530

koopmanhsrichard@gmail.com

 Terug

27-11-2018
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank