Koppelwedstrijd in het NH Kanaal Akersloot

HSV de Vrije Visser uit Noordwijk organiseert weer op veler verzoek op zondag 5 mei 2019 een koppelwedstrijd. Deze wedstrijd werd 22 keer in de Ringvaart rond de Haarlemmermeer gevist, maar na teruglopende vangsten op vele plekken – eigenlijk
meer nog door ruimtegebrek langs de baan – is verleden jaar besloten om naar een andere locatie te zoeken. Deze werd gevonden aan het N-H Kanaal bij Akersloot, een prachtige locatie met genoeg ruimte om een eerlijke baan uit te zetten voor 90
koppels. Bovendien een water waar – als het mee zit – aardig vis kan worden gevangen en dat hebben we vorig jaar dan ook gezien.

Op vele steknummers werd goed tot zeer goed gevangen en daarom gaan we daar in 2019 opnieuw de wedstrijd organiseren. Ik denk dan ook dat wij als organisatie hier zeker weer een hele goede keuze maken! Er is maar plaats voor 90 deelnemende koppels en het uitgekozen parcours zorgt opnieuw voor een onderlinge afstand tussen de koppels van zo’n 40 tot 50 meter, dat is toch prachtig! Wij van de organisatie hebben er weer ontzettend veel zin in !!!

Theo Meeuwenoord .AANKONDIGING KOPPELWEDSTRIJD 05-05-19

KOPPELWEDSTRIJD IN HET N-H KANAAL - AKERSL0OT OP ZONDAG 5 MEI 2019.
HSV de Vrije Visser uit Noordwijk organiseert weer op veler verzoek op zondag 5 mei 2019 een koppelwedstrijd, gevist in drie sectoren/vakken.

DE DRIE SECTOREN worden als volgt uitgezet:
RECHTS VANAF DE PONT TOT ALKMAAR .

VAKPRIJZEN
Er zijn 6 prijzen per vak, dus 1:5 en voor de algehele winnaars 200 EURO EXTRA (Let op, bij te weinig aanmeldingen worden de prijzen aangepast).

POULEN
Er wordt bij de wedstrijd ook nog gepouled 1:6, dus maar liefst 15 leuke poule prijsjes, 5 per vak. Dit jaar iets aantrekkelijker gemaakt door een gewijzigd systeem: de pouleprijzen worden namelijk doorgeschoven naar de eerstvolgende achter de prijswinnaar(s) of als deze er niet zijn gaat de poule uiteraard naar de hoogste in het poulevakje.

WEDSTRIJDREGLEMENT:
* Hengelkeuze is vrij
* Aas vrij, m.u.v. gekleurde maden, vers de vase en tubifex
* Alle vis telt (behalve paling-snoek-snoekbaars)
* Maximaal 90 koppels!!
* Inschrijfgeld: € 35- per koppel
* Er wordt gevist van 8.00 tot 13.00 uur
* Inschrijvingen mogelijk tot 1 MEI 2019

INSCHRIJVEN
Per email bij C. van Rhijn e-mailadres t.w.
hsvdevrijevisser@hotmail.com

Daarbij vermeld u de 2 NAMEN van het koppel en de PLAATS waar u vandaan komt met uw TELEFOONNUMMER. Na de aanmelding per mail gaarne het bedrag van 35 euro binnen 2 weken overmaken op: Regiobank Noordwijk IBAN NL 84 RBRB 0947801138 t.a.v. H.S.V DE VRIJE VISSER onder vermelding van de 2 namen van de deelnemers, uw woonplaats en telefoonnummer. Als het geld binnen 14 dagen is overgemaakt ontvangt u per email een bevestiging van de inschrijving. Let wel op: Bij GEEN betaling na 14 DAGEN vervalt uw inschrijving !!!

LOTING EN PRIJSUITREIKING
Vindt plaats in Cafe - Restaurant DE VRIENDSCHAP, Kerklaan 16-18, 1921 BL Akersloot. Tel. 0251-312866. Loten vanaf 05.30 uur.

BOMVOL
Alle jaren zit deze wedstrijd bomvol dus schrijf je snel in want vol is vol !!! WIJ ALS ORGANISATIE HEBBEN ER WEER HEEL VEEL ZIN IN ! Voor eventuele vragen over de wedstrijd kunt u contact opnemen met mede organisator THEO MEEUWENOORD op telefoonnummer 071-3620113 tot 16.00 uur.

Met vriendelijke groet,
CEES VAN RHIJN EN THEO MEEUWENOORD .Terug

05-11-2018
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank