Ricardo en Erik Mellema winnen koppel op de Slothoeve.

Na de zo chaotische verlopen DCL finale van zaterdag 20 oktober was het een verademing om vandaag deel te kunnen nemen aan de door HS van Pelt uit Woudrichem georganiseerde koppelwedstrijd op Commercial Lake de Slothoeve in Vinkel. Het leuke van deze koppelwedstrijden is de gezellige sfeer en de lunch tussen de middag. Jawel, de friet en de 12-uurtje’s gingen er weer goed in vandaag.

De 14 aanwezige koppels waren zoals gebruikelijk weer verdeeld over beide zijden van de vijver. Onder de aanwezigen Ricardo Mellema, die onderdeel uitmaakt van het team Goverde I dat de DCL winst kon prolongeren, en bondscoach Jan van Schendel die op stek 17 samen met Twan Swart aan de slag kon.


In de ochtend viel het voor de meeste deelnemers niet mee om een visje te vangen. Alleen het duo Ricardo en Erik Mellema slaagde er in om strategisch sterk vissend de vis aan het azen te krijgen. Na de lunch was de verwachting dat de vis wat meer zou gaan azen. Helaas was het ook toen hard werken voor een visje. De familie Mellema viste ondertussen onverdroten door en leek hier weinig last van te hebben. Zij wonnen dan ook de A-sector met ietsje meer dan 44 kilo.

Sector B werd gewonnen door het duo Dennis van Hemert en Gijs Nederlof met bijna 30 kilo. Dennis was in dit geval de strateeg en viste zo’n 75% van het totaal van dik 29 kilo bij elkaar. Ik had zo gelukkig wat meer tijd om tussendoor wat foto’s te gaan maken. Na afloop doken we natuurlijk nog even de kantine in voor een hapje en een drankje.

Als jij nu ook eens een hengeltje uit zou willen gaan gooien op de Slothoeve neem dan eens op de website https://www.slothoevevijver.nl Topvijver waar je een bijzonder leuke visdag kunt beleven.Terug

21-10-2018
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank