Geen 13 in een dozijn, maar echt design

(persbericht)Frenzee pakt uit met de nieuwe FXT Precision Lugage range. Optimale bescherming in de mooiste tassen en foedralen denkbaar! Nee, dit zijn zeker niet de goedkoopste maar wellicht wel de beste items in de soort. Value for money is waar het om draait! Alles is gedaan om met deze serie alle witvissers alles te bieden wat mogelijk is.

Met de nieuwe FXT Precision range tassen- en foedralenrange is Frenzee er wederom in geslaagd vernieuwend te zijn en met een absolute wereldklasse in design tevens optimale functionaliteit te combineren.

Alle materialen zoals gebruikt zijn van topklasse, speciale ritsen en pullers vergemakkelijken het openen en afsluiten. Het nylon zoals gebruikt is op de plekken waar het er toe doet optimaal verstevigd.

Hengels en molens worden gescheiden om beschadigingen tegen te gaan. In de (leefnet)tassen zitten losse uitneembare EVA binnentassen die het lekken en stinken na gebruik voorkomen. Aan alles is gedacht. Extra opbergvakken voor poten en klein materiaal zijn uiteraard volop aanwezig. Harde ruggen en bodems zijn in het design verwerkt, uiteraard alleen daar waar het er toe doet!

De nieuwe Frenzee FXT Precision serie biedt alles wat het hengelsporthart begeert!Leefnettassen
 Enkel en dubbel met uitneembare EVA liner.  

Voorzien van een EVA binnen tas die uitneembaar is en met de waterslang schoongespoeld kan worden (easy clean). Deze binnentassen zijn uiteraard geseald.

Het design is fraai en er is een extra opbergvak aan de zijkant van de tas. Voor 1 of 2 netten met vak voor schepnetten. Voorzien van luxe draagband. Ook zijn er 2 maten 100% EVA waterproof leefnettassen voor 2 en voor 4 netten. Waterproof en absoluut stankvrij!


 Carryall tassen in 45 en 55 liter inhoud ook deze met een uitneembare EVA liner.

 Een fraai design gecombineerd met perfecte benutbaarheid van elke cm van de tas en de talloze vakken. Voorzien van een stevige bodem, sterke long life ritsen en een sterke draagband en de uitneembare EVA liner voor alles wat nat of wordt. Ook is er ruimte voor een extra leefnet of schepnetten.

 Een fraaie Bait cool tas. Volledig voorzien van isolatie aan de binnenkant, makkelijk schoon te spoelen of vegen door de easy wipe finishDe foedralen voor 4 opgetuigde werphengels, FOTO

Dit foedraal is voorzien van een harde rug en onderkant, stevige pullers en long life ritsen, 2 gescheiden compartimenten, elk voor 2opgetuigde hengels.

De foedralen zijn volledig voorzien van een soft padding aan de binnenkant opdat beschadiging wordt voorkomen. Het design matcht alle andere items. Perfect voor feeders en wagglers maar ook bolo en match vinden hun plek met gemak! 1.90 cm lang dus goed voor elke gangbare hengel.

De Frenzee  FXT Precision Rod sleeves voor de bescherming van je werphengels met molen.

Voor 2 opgetuigde hengels in de lengtes 1.7 meter en 1.9 meter. Zachte padding voorkomt beschadiging, long life ritsen en sterke pullers garanderen lang gebruiksgemak zonder problemen. Design matched alle FXT items.

De FXT Precision Rod Holdalls voor de vaste hengel in 8 en 10 tubes maat verkrijgbaar!

Grote brede supersterk afgewerkte foedralen voor 8 of 10 buizen met daarnaast nog opbergvakken voor schepnetsteel, de paraplu, feedersteunen etc. De ergoniomische draagband is net zoals de gehele foedraal voorzien van zachte padding. 1.9 meter lang dus geschikt voor elke vaste hengel schepnetstelen etc.FXT Precision Open top en Zip top EVA Containers
voor alle denkbare baits en of lokvoer.

Open TopIn een grotere 23x17x10cm  EVA container zitten 4 kleinere 16x17x8.5cm containers, de set is afdoende om van alle aassoorten voorzien te zijn en voor bijvoorbeeld een hoeveelheid paste of lokvoer voor de method! De Zip top is gelijk aan de Open top maar heeft een afsluitbare transparante  bovenkant met ritsen.


Kortom, ben jij geen 13 in een dozijn visser met veel wensen op het gebied van functionaliteit en design, dan is de FXT precision range  van frenzee jou beste keuze, vraag ernaar bij jou dichtstbijzijnde Evezet/Frenzee dealer.

 

 Terug

19-07-2018
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank