Sloppy Groundbait Success Fishing The Top-Baiter

Veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Commercial Lake Fishing komen uit de UK. Soms zijn het producten waar je als Nederlandse sportvisser even aan moet wennen. Een van die ontwikkelingen is de float van Top Baiter.De Top Baiter is ontwikkeld om te kunnen vissen met drijvend aas op grotere afstanden. In eerste instantie ziet de dobber er nogal pompeus uit; als je daar even doorheen kijkt en er mee aan de slag gaat merk je al snel dat je er gewoon vis mee vangt en hoe.

Het concept is vrij simpel. Pak een waggler of matchhengel en bevestig de Top Baiter aan de lijn zoals je dat zou doen met een waggler of met een matchdobber. Onderlijntje er aan, 6 mm harde pellet met een bandje, vul de Top Baiter met harde pellets en/of niet opgepompte Expanders en vissen maar.Wij zijn er ook al mee aan de slag geweest tijdens onze laatste trip naar Engeland en we vingen er goed vis mee. De mannen van The Waters Edge TV gingen er met Steve Crowe op uit om de Top Baiter eens te testen.   

De Top Baiter is overigens sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Wij kwamen ze laatst tegen bij Gerard Koopman Hengelsport in Nieuw Amsterdam. Het is maar dat je het weet.Terug

10-07-2018
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank