Recordvangst tijdens Den Bliek Challenge.

Afgelopen dinsdag  organiseerden de mannen van den Bliek al weer de 3de wedstrijd van Den Bliek Sensas challenge.  In tegenstelling tot vorig jaar werd er vandaag gevist op ‘t Mun in Appeltern i.p.v. op een Belgische vijver. Qua vangsten was het net of ze in België aan het vissen waren. De vis had er zin in en dat betekent dat ook het elastiek het vandaag zwaar had.  In de voormiddag wat het vooral plaatselijk op de stekken maar naar de middag pauze ging bij iedereen de elastieken eruit.


In sector 1 t/m 4 konden Perry v Weert en Erik Essens de winst ophalen met ruim 180 kilo. In sector 5 t/m 8  deden Eric Otterloo en Willem v.d. Berg het nog effe dunnetjes met ruim 205 kg. Hier worden wij zelfs stil van. Die 25 kilo was natuurlijk genoeg voor de dagoverwinning. Deze vangst bleek ook meteen een dagrecord van het ’t Mun te zijn. Wij zijn natuurlijk razendbenieuwd of er dit jaar nog een koppel is dit dit gewicht uit de recordboeken krijgt gevist. In totaal werd er door alle deelnemers ruim 900 kilo vis gevangen.  


Het blijkt maar weer eens dat ook t Mun een topvijver ‘waar it soort vangsten gewoon mogelijk zijn. Tevens was het middageten was weer super geregeld door Jochem en zijn Restaurant Team.


Terug

13-06-2018
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank