Jurgen Schulz en Mike Schwierczock winnen Waal2daagse.

Afgelopen weekend was de YellowFeed 2-Daagse op de kribben op de Waal.Het was beide dagen opkomend water en dat is voor de smallere kribben niet heel prettig dus de keuze werd aan de vissers gelaten om op de krib of van het strand af te vissen , je wil het liefst zo ver mogelijk de krib op gaan maar als er van die enorme boten langskomen word de kans op natte voeten wel erg groot dus sommige kozen ervoor om op het strand te vissen of 1 op het strand en 1 op de krib.


Het was schitterend weer in ieder geval op beide dagen met aardig goede vangsten op dag 1 en wat mindere vangsten op de 2e dag met erg veel kleine Voorns , verder is er beide dagen door de meeste vissers ook weer een of meerdere Palingen gevangen , soms werkelijke supervissen dat wel maar ze tellen helaas niet.Zaterdag 10 uur ging het van start , zo net na de middag kwamen er al berichten dat er hier en daar aardig goed gevangen werd dus de wegers konden hun borstje vast natmaken , vis wegen in de volle zon....ga er maar aan staan als je de krib op komt en er liggen een stuk of 8 leefnetten op je te wachten...... zo gek was het gelukkig niet Zaterdag maar toch weer 2 gewichten van over de 50 kilo.


Het wegen op de Waal gaat op kribnummers , we proberen zoveel mogelijk weegschalen uit te delen zodat er niet meer dan 2 of 3 kribben gewogen hoeft te worden , Dirk Sonje , samen met Jurgen Lasitza 1 van de vaste Duitse koppels die iedere wedstrijd erbij zijn vind het blijkbaar leuk om te wegen ( laatste 5 wedstrijden een weegkrib getrokken) dat we hem zijn eigen weegschaal maar gegeven hebben..Dagwinnaars in de eerste sector zijn Schulz / Schwierczock met 52 kilo gevolgd door het koppel van Doorn / Chaigneau met net geen 51 kilo.

De andere sector word gewonnen door Chumman / Schwerz met 44 kilo gevolgd door het koppel Pakvis / Vd Willik met 42 kilo.

 

Eerste 3 per sector Zaterdag :

 

Sector A

 

1 Schulz/Schwierczock     52.510 kg

 2 Van Doorn/Chaigneau  50.850 kg

3 Kinner/Tepasse             22.500 kg

 

Sector B

 

1 Chumman/Schwerz       44.220 kg

 2 Pakvis/Vd Willik             42.560 kg

 3 Mikkers/Bosman            29.400 kg

 

Zaterdagavond stond er een Barbeque op de planning , zoals altijd was het weer perfect geregeld door Harry , Gerda en Mayanga van het Waopen van Zuilichem , en wederom een pluim voor de Biefstukken en de Porkchops.....eersteklas vlees!

Na de Barbeque nog even wat nadrinken ( wellicht iets tè lang...) zal vast gelegen hebben aan de Karaoke en de supergezellige club mensen die er binnen zaten want het werden de spreekwoordelijke "late uurtjes".... de dag erop betaal je dan weer de prijs hiervoor..... leergeld zullen we maar zeggen.

Zondag om 10 uur ging dag 2 van start , het tij was weer wat opgeschoven dus de meeste konden gewoon vanaf de krib vissen. Vandaag moest er Voorn gevangen worden , op een of andere manier waren er niet heel veel Brasems aanwezig of er was misschien gewoon tè veel Voorn zodat de Platte geen kans hadden , vrijwel bij alle koppels waren Voorn(tjes) de hoofdmoot met hier en daar enkele Platte erbij.

Dagwinnaars op Zondag zijn Kinner / Tepasse met 21 kilo gevolgd door het koppel Schulz / Schwierczock met 19 kilo. De andere sector word gewonnen door Mikkers / Bosman met 14 kilo gevolgd door het koppel Pakvis / Vd Willik met 6 kilo.

 

Met een totaal van 3 punten en ruim 72 kilo word de YellowFeed HSG Koppel 2-Daagse voor de 2e keer gewonnen door Jurgen Schulz en Mike Schwierczock , van harte mannen!!

 

De eerste 5 in de einduitslag :

1 Schulz/Schwierczok     3 punten   72.450 kg

2 Chumman/Schwerz     4 punten    61.290 kg

3 Pakvis/Vd Willik          4 punten     49.130 kg

4 Kinner/Tepasse          4 punten      44.090 kg

 5 Mikkers/Bosman        4 punten      43.440 kg

 

 

Tot volgende maand bij de 3 Daagse YellowFeed-Cup.

 

Dennis ChummanTerug

12-06-2018
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank