5e wedstrijd Spannenburg te Noed

Vandaag zouden we met vijftien vissers naar het Prinses Margrietkanaal te Spannenburg bij Noed gaan. Helaas was rond middernacht in huize Jansen een inslag van de bliksem die van ver te horen was. Sommigen onder ons zullen wel begrijpen dat dit niet zonder gevolgen gaat. Jacob was nog wel even naar het onderkomen gekomen voor de loting en ging daarna naar huis om de electra te regelen.

De overgebleven vissers reisden snel af naar Spannenburg waar er op een gedeelte gevist zou gaan worden waar we nog nooit zijn geweest. Wat zou dit gaan brengen. De nummers werden uitgezet en nadat iedereen opgebouwd had klonk het signaal dat we weer konden gaan vissen. Het kanaal typeert zich dat op verschillende afstanden de vis gevangen kan worden. De één gaat dicht tegen de overkant aan zitten terwijl de ander ervoor kiest om zo een vijftien/zestien meter uit de kant te gaan zitten. Menig korf wordt in het opbouwen gegooid en nu maar afwachten.
|


Er werd vandaag leuk vis gevangen al waren er in het midden van het parcours waar het moeilijk was om een visje te vangen. Er waren drie vissers die vandaag de vis goed op de plek hadden en die zouden dan ook de nummers één, twee en drie gaan worden.

Nadat het eindsignaal had geklonken werd er gewogen door de weegploeg. Vandaag is er 141.763 gram vis gevagen. Op plaats drie is Chris Lap geeindigd met 17.440 gram. Tweede werd Henk Sluiter met 20.050 gram en vandaag werd Jan Kremer eerste met 20.300 gram. Gefeliciteerd heren.  Ben nam de prijsuitreiking voor zijn rekening. Jammer genoeg was er wel geregeld dat iemand anders de foto’s zou gaan nemen alleen toen hij arriveerde bij de groep was de prijsuitreiking al geweest. Dat was wel jammer. Graag daar bij de volgende keer met elkaar rekening mee houden, omdat het leuk is voor het verslag wat naar Matchfishing wordt gestuurd. Tevens wordt het vanuit de leden op prijs gesteld.De volgende wedstrijd is op 24 juni 2018 verzamelen om 05.15 uur. We gaan dan naar Oosterhornkanaal Farmsum Vergeet je niet op te geven vrijdag voorafgaande aan de wedstrijd op  hccentrale107@gmail.com 

Tot dan

Mark TaalTerug

12-06-2018
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank