Jilles Bijsterveld wint op de Leeghte.

Dag 2 van het Pinksterweekend stond de eerste wedstrijd van de Browning B competitie op de Leeghte gepland. Prachtig weer alleen een beetje veel wind. Vissers hebben altijd aanmerkingen op het weer. Dit keer niet een volle bak maar toch zijn er 8 deelnemers naar de Leeghte gekomen, Met een gemiddelde van 29 kg per persoon was het weer een mooie visdag. Ook vandaag iedereen weer veel lossers.


Gisteren was het Bob Bomers die op nr 16 ze maar niet te pakken kon krijgen. Niet omdat ze er niet waren, maar gewoon meer dan 12 lossers is natuurlijk niet leuk. Het kan niet altijd feest zijn zullen we maar zeggen.

 

Eerste vandaag was Jilles Bijsterveld, op stek 6, met ruim 55 kilo en ook nog veel lossers. Tweede werd Sjon Snijders op stek 14 met ruim 34 kilo en derde Arno Voortman op stek 16 met 32 kilo en een beetje en zeker 12 lossers(+/- 25KG) Dit keer werd Anton niet gevangen maar wel een paar prachtige exemplaren van boven de 5 kg. Winnaars van Harte Gefeliciteerd.

 

Volgende wedstrijd dinsdag 29-05-2018 Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar Opgave bij René Bomers 0639615357 of via de site

www.deleeghte.nl

 Terug

22-05-2018
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank