Angelschule Michael Schlogl

Duitsland heeft veel topvissers die door de jaren heen hun sporen op het gebied van wedstrijdvissen ruimschoots verdiend hebben. Michael Schlögl is hiervan wellicht de bekendste. Met veertien Duitse titels, 12 WK deelnames en een erelijst waar je u tegen zegt, kun je rustig stellen dat we hier met een kanon te maken hebben.

De laatste jaren maakt hij steeds meer naam als leverancier van een uitgekiend pakket producten speciaal bestemd voor die sportvissers die graag gebruik willen maken van de kennis en kunde van Michael Schlögl. Klik en surf eens naar de produkten.

Naast deze schitterende producten biedt  hij, via zijn Angelschule Michael Schlögl, geïnteresseerde sportvissers de mogelijkheid om, tegen een zeer scherpe prijs, in te schrijven op één van zijn vele seminars. Tijdens zo`n dag brengt hij je de fijne kneepjes van het vak bij .  

Het loont zeker de moeite om via deze link eens naar de website van Michael te surfen. Als je aankomende zondag naar de Angelmesse in Bremen gaat is dit een goed moment om kennis maken met zijn producten en met hemzelf.

Gijs NederlofTerug

03-03-2010
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank