Nieuwe Drennan producten

Drennan heeft recent een aantal nieuwe artikelen op de markt gebracht. Het meest in het oog springend zijn de method bombs en twee unieke Combo hengels waarmee op twee verschillende manieren gevist kan worden. Maar is er meer!

 

 

Method Bombs

Method Bombs zijn de nieuwste aanvulling op de al uitgebreide voerkorven en commercial feeder range van Drennan. De feeders kunnen eenvoudig met de hand gevuld worden met een enkele of dubbele laag voer, pellets of een combinatie van beide. De basis van deze feeder zorgt er enerzijds voor dat het aas goed op de feeder geknepen kan worden én eenmaal in het water zal het aas door het design snel loskomen. Klaar om direct door een vis gepakt te worden!

Elke Method Bomb komt met een Method Connector die door een lus in lus verbinding makkelijk in het gebruik is. Het verwisselen van bijvoorbeeld een onderlijn is zelfs met natte of koude handen een kwestie van secondenwerk. De feeder heeft een gestroomlijnd design en met het gewicht van de feeder die naar voren is gericht zijn verre en accurate worpen mogelijk. De feeder heeft een speciale inkeping voor de onderlijn. De Method Bombs zijn er in vier maten: mini (25 gram), small (30 gram), medium (35 gram) en large (40 gram).

Alan Scotthorne zelf legt het gebruik van de Method Bomb verder uit in het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=5Z2YeGSmruc

 
XL Cool Bag

De XL Cool Bag garandeert dat  al je aas en voer in tiptop conditie kan houden onder zelfs de warmste omstandigheden. De XL Cool Bag heeft een dikke geïsoleerde binnenvoering en een buitenkant gemaakt van zeer duurzaam materiaal. De bodem is extra versterkt. Met een inhoud van 50 liter geschikt om grote hoeveelheden aas en voer in te bewaren.

Red Range 11ft Carp Feeder / Waggler Combo

Het is Drennan gelukt om een uitstekende twee-in-een hengel te maken waarbij de verschillende topdelen garant staan voor perfecte acties! De Red Range 11ft Carp Feeder / Waggler Combo geeft vissers namelijk de keuze om te gaan voor de visserij die ze op de bewuste dag willen doen. Met het topdeel Feeder kan er met een korf, methodfeeder of loodje gevist worden. Wil je liever met de waggler vissen, monteer dan het topdeel Waggler. De verschillende topdelen zorgen dat de hengel de actie krijgt dit bij de visserij past.

Deze hengel is met een mooi kurken handvat afgewerkt en naast de 3oz feedertop passen ook de andere Drennan feedertoppen op deze hengel. Een unieke hengelcombinatie die perfect aan de omstandigheden aan te passen is.

Red Range 11ft Carp Method / Pellet Waggler Combo

De Red Range 11ft Carp Method / Pellet Waggler Combo geeft vissers de keuze om te gaan voor de visserij die ze op de bewuste dag willen doen. En in dit geval gaat het om het specifiek vissen met de method feeder of de pellet waggler.

Met het topdeel Method kan er met een methodfeeder gevist worden. Wil je liever met de pellet waggler in de oppervlakte vissen, monteer dan het topdeel Pellet Waggler.

Deze hengel is met een mooi kurken handvat afgewerkt en naast de 4oz feedertop passen ook de andere Drennan feedertoppen op deze hengel. Een unieke hengelcombinatie die perfect aan de omstandigheden aan te passen is.

Aqua Cap

Na veel verzoeken is de Aqua Cap gelanceerd! De cap is uitgevoerd in 100% polyester, is verstelbaar en voorzien van de Drennan logo’s.

 

Meer informatie over deze en andere producten is te vinden op de website en Facebookpagina van Drennan.

 Terug

26-03-2018
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank