Oprichting Belangenvereniging Nederlandse Hengelsportondernemers

De sportvisserij is één van de grootste vormen van recreatie en Sportvisserij Nederland -de nationale koepelvereniging van sportvissers en aangesloten bij NOC*NSF- vormt  qua ledental de derde sportbond van Nederland.

Er is concurrentie met andere vrijetijdsmogelijkheden. Er zijn partijen die het vissen willen verbieden. Wateren behoeven verbeteringen. Sportvisserijvoorzieningen moeten worden aangelegd. En … er is een ongereguleerde druk op de visstand vanuit de beroepsvisserij.

Ondernemers verenigt u ! Daarom is het van groot belang dat ook de ondernemers in de hengelsport zich verenigen en laten horen.  Om de sportvisserij te behouden en te bevorderen. Om hun economisch belang te laten zien, te behouden en te versterken.  Dit kan alleen samen met elkaar. En in een sterke samenwerking met de sportvissersorganisaties, Sportvisserij Nederland en andere partijen die de sportvisserij in Nederland steunen.

Daarom wordt de Belangenvereniging Nederlandse Hengelsportondernemers opgericht. De oprichtingsvergadering wordt gehouden op 24 mei om ca. 19:30 uur bij Sportvisserij Nederland. Een uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn met een agenda volgt later.

Sluit u aan en wordt lid

U kunt dit belangrijke werk van de Belangenvereniging Nederlandse Hengelsportondernemers steunen. Sluit u aan en wordt lid. Dit kunt u doen door bijgevoegd antwoordformulier te ondertekenen en terug te sturen. U dient uw eigen belang en bepaalt dan mede het beleid. Sluit u aan. Doe het nu! 

We hebben een lidmaatschapsgeld vastgesteld naar omzet van uw bedrijf, wij hebben hier een onderverdeling in aangebracht. Wij vragen u ook om dit aan te geven op het antwoordformulier. Vanzelf sprekend gaan we daar vertrouwelijk en zorgvuldig mee om. Afhankelijk van uw omzet wordt het stemrecht bepaald. 

Voor meer informatie kijk op de website www.bnho.nl of voor vragen of toelichting kunt u contact opnemen met Frank Helming, 06-51275935, info@bnho.nl  of Hans te Kloeze, h.tekloeze@publishinghouse.nl . Terug

22-03-2018
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank