Het aftellen is begonnen

Met nog een week te gaan tot het feest van de Visma 2018 losbarst, staan de laatste details op hun plek en kijken zowel het sportvisserspubliek als de standhouders weer uit naar deze seizoensopener in Ahoy. In de gerenoveerde en vergrote hallen van het tentoonstellingscomplex is de vernieuwde indeling van de vijftigste Visma ook op plattegrond te bekijken. Heeft iedereen zijn toegangskaarten met 20% korting al online besteld? Dan staat niets meer een feestelijke Visma in de weg!

 

Er is veel animo voor de vijftigste Visma en er wordt flink wat publiek verwacht, ook uit onze buurlanden Duitsland en België. Op de plattegrond kan iedereen nog even de laatste zaken checken en kijken waar de andere standhouders, de demonstratievijvers en andere publiekstrekkers staan opgesteld. De hallen zijn vergroot en daarmee is ook de plattegrond gewijzigd.


Stekkie

Er wordt ook een grote opkomst van de jeugd verwacht. Wees dus niet verrast wanneer het aardig druk kan worden op de populaire Stekkie-route. Bekijk hier nog even de deelnemers onder de standhouders die aan de Stekkie-route meedoen. Er valt voor het hele gezin veel te beleven en te leren op de Visma ‘Nieuwe Stijl’, dus kom met zijn allen.


In de stemming

Al in de stemming voor de vijftigste Visma? Klik hier op de video van de voorbeschouwing en wijs iedereen in je kennissenkring nog even op het online bestellen van de entree- en parkeerkaartjes. En je weet, kinderen t/m 13 jaar hebben gratis entree onder begeleiding, dus neem ze mee!Terug

17-03-2018
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank