PENN for life.

(Auteur:Bouke Sinnige)Afgelopen weekend zou ik samen met mijn zoon een aantal door hem bestelde hengelsportattributen bij Sielhorst hengelsport (Culemborg) ophalen. Deze zaak (zo’n ouderwets gezellige bruine buurtwinkel), is er een waar ik graag vertoef. Niet alleen hangen er de muren vol, ook op de grond, onder de stellingen en op de meest onmogelijke plekjes liggen soms attributen waar je al lang naar op zoekt bent.
 
Tijdens mijn laatste bezoek viel mijn oog op een voor het komend seizoen compleet nieuw product. Pure Fishing (de verdeler van ondermeer PENN) brengt sinds kort een compleet nieuwe range regenpakken op de markt. Niet van die “zeeman” pakken, waar er meer dan twaalf van in een dozijn gaan. Nee…… regenpakken, die de merknaam PENN meer dan waardig zijn.
 
Ondank het feit dat Marco Borsato het over rood heeft, zijnde de kleur van de liefde……. krijg ik bij de kleur zwart, denkend aan al die mooie zwarte juweeltjes van PENN pas echt slappe benen. PENN heeft bij het in productie nemen van deze regenpakken, opnieuw voor hun huiskleur zwart gekozen. Het rode PENN-logo, dat zowel op de linker voorzijde als ook de rechter mouw terug te vinden is maakt het geheel af.
 
Details:
-         Kleur zwart, met rood logo.
-         Verkrijgbaar in diverse maten oplopend tot XXL.
-         Gemaakt van een fijn geweven stof die aan de binnenzijde is voorzien van een coating.
-         Onderzijde van de pijpen kan men m.b.v. drukkers tot twee keer toe smaller maken.
-         Onderzijde van de pijpen voorzien van een stevige dikke omslag.
-         De broek is voorzien van breed elastiek en kan met een drukker eenvoudig iets ingenomen worden.
-         De broek heeft aan beide zijkanten een opening om snel nog eventueel iets uit je broekzak te kunnen pakken. Het jack is zo lang, dat u hierbij geen last van inregen heeft.
-         De stiknaden zijn veelal dubbel en daar waar nodig van extra coating voorzien.
-         De jas heeft twee zakken waar een goed sluitende flap overheen valt.
-         Onder beide armen zitten ventilatiegaten.
-         Jas heeft dubbele sluiting. Een stevige kunststof rits, welke afgeschermd wordt door een flap met klittenband sluiting.
-         In de kraag van de jas zit een opgevouwen capuchon.
-         Aan het eind van beide mouwen zit aan de binnenzijde een extra manchet (met elastiek!).
Dit voorkomt het naar binnen lopen van regenwater.
-         De lengte van de jas is goed (tot ca. onderzijde kruis). Ook zittend valt de jas voldoende over de broek.
-         Rond je middel en aan de onderzijde van het jack, zit een koord dat iets aangetrokken kan worden.
-         Bij het pak zit een opberghoesje (ik had liever helemaal van stof gezien. Nu is het half stof en half doorzichtig plastic…… jammer! Het pak verdient beter).
 
Nu ben ik afgelopen weekend (zaterdag) in het Amsterdam Rijnkanaal bij Nieuwegein gaan vissen. Ik had gehoopt en paar mooie foto’s van dit pak te kunnen maken, maar zoals zo vaak het geval…… heb je een mooi regenpak, gaat de zon schijnen!! Daarnaast, maar dat hebt u ook al uit de verslagen van Hans Wisse op kunnen maken, heb ik het letterlijk te druk gehad met het landen van vis. Tjonge, dat water is momenteel een Eldorado! Met de man twee hengels vissend vingen wij bijna de ene brasem na de andere. Met ieder ruim tien vissen die stuk voor stuk de kilo te boven gingen, heb ik mij (sorry) geen tijd gegund voor het maken van foto’s van dit pak aan de waterkant. Een ding is zeker, Ik zal dit pak komend jaar geregeld tijdens het maken van foto’s aan hebben. U houdt dit dus nog tegoed.
 
Gezien het feit dat veel vissers momenteel bezig zijn met het in orde maken van hun uitrusting, kan ik niet langer wachten met het plaatsen van dit artikel. Deze regenpakken zijn ronduit goed en de ca. dertig euro die ze kosten absoluut waard. Dit zijn regenpakken conform de alom bekende PENN kwaliteit……for life.
 
Dit product is zo nieuw, dat het op internet nog niet terug te vinden is. Graag had ik u hier de link naar deze pakken gegeven.
 
Bouke Sinnige
Productreviewer
Matchfishing.nl


Terug

26-02-2010
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank