Nieuw in de Garbolino Slimaxserie zijn de Amber Carp en de Gold.

De Gold is de vervanger van de Diamant, het leek onmogelijk om de Diamant nog te verbeteren want dit was de strakste hengel op de markt.  Maar het onmogelijke is gelukt: de Gold is 70 gram lichter zonder kracht te verliezen en heeft daarnaast dezelfde ongelooflijke strakheid en balans als zijn voorganger. Iedereen die deze hengel op diverse beurzen in de handen heeft gehad is het ermee eens: dit is de strakste hengel op de markt. Daarnaast is de Amber Carp ook nieuw, dit is de vervanger van de Emeraude Carp.

De Amber Carp is strakker en lichter dan zijn voorganger en dit gaat ook bij deze hengel niet ten koste van de kracht. Als karperhengel is dit ongetwijfeld de strakste op de markt, maar je doet deze hengel tekort om hem alleen als karperhengel te omschrijven. De Amber Carp is een allroundhengel van het allerhoogste niveau en is ook gewoon een prachtige kanaalhengel voor het lichte werk.

 Er is ook een pack mogelijk met de topsets van de Gold en hierdoor wordt deze hengel nog strakker en lichter.Verder zijn de andere Slimax hengels, Rubis, Saphir en de power carp ongewijzigd.


Waar staat de naam Slimax nu eigenlijk voor?

De Slimax-hengels hebben allemaal een 13 meter deel wat parallel is aan het 11,5 meter deel; dit wil dus zeggen dat de diameter van het 13 meter deel hetzelfde is als het 11,5 meter deel. Dit heeft als voordeel dat het 13 meter deel dus dunner van diameter is dan gebruikelijk en dat, als er op 11,5 meter wordt gevist, het 13m deel als handdeel wordt gebruikt, dit laatste zorgt weer voor extra stevigheid en balans.Terug

09-03-2018
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank