Pak je agenda er maar bij

Ben jij ook zo’n wedstrijdvisser die niet kan wachten tot het nieuwe wedstrijdseizoen begint. Nog een paar weken en de 4-daagse van HS John Kooij gaat weer van start. Traditioneel geldt deze wedstrijd als de start van het nieuwe witviswedstrijdseizoen. Veel toppers zijn zich dan ook al druk aan het voorbereiden op deze wedstrijdserie aan de Oude Rijn bij Zwammerdam.

Als jij dit jaar inzet op wedstrijden in je omgeving en toevallig lid bent van een bij de Hengelsport Federatie Midden Nederland aangesloten vereniging is het wel handig om 26 februari in je agenda te blokken. Op die dag vindt in deze Federatie een informatieavond plaats voor verenigingen en deelnemers aan de selectiewedstrijden.

Tijdens de bijeenkomst staat het beleidsplan Breedtesport Hoe en Wat 2016-2020 centraal. Natuurlijk is er ook aandacht voor de Federatieve selectiewedstrijden, het Clubkampioenschap, het jeugdwedstrijdvissen en hoe dit aankomend jaar wordt ingevuld. Aanvang 20.00 uur bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort.

 

Stuur even een mailtje naar de organisatie als je deze avond gaat bezoeken. info@hfmiddennederland.nl

 Terug

14-02-2018
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank