CENTURION PULL POWER VASTE HENGELS

Met deze uitbreiding in de Centurion serie voldoet Cresta aan de steeds maar grote wordende vraag naar hengels voor de vijvervisserij op karper. Alle PULL POWER stokken zijn gemaakt op de originele Centurion-mal, waarbij de 3-delige matchkit is vervangen door de een 2-delige pullerkit. De strakke actie en goede balans zorgen er voor dat er snel gereageerd kan worden op elke aanbeet. Eenmaal op volle spanning bezitten deze hengels een dempende actie over de gehele lengte. De pullerkits en het 4e deel zijn voorzien van extra verstevigingen voor het afdrillen onder de kant.

De speciale Adaptor kits bezitten dezelfde lengte als de originele pullerkits, maar zijn op gebouwd uit 3 delen met het pullerslot in het 2e deel. Hierdoor kan een korter elastiek gemonteerd worden, gemakkelijker en sneller met een korte lijn gevist worden en korter onder de kant worden afgedrild.

De Centurion Margin pole is voorzien van een extreem sterke adaptor pullerkit en een zeer sterk verlengdeel. Hiermee kan gevist worden op de zware vissen onder de kant. De actie van deze stok is zeer stijf, waardoor er zeer snel en uiterst precies op elke aanbeet gereageerd kan worden. Het verlengdeel past op het 5e deel van de originele stokken zodat er in het geval van een vluchtende vis, aangestoken kan worden.

Alle pullerkits zijn voorzien van een eigen P.T.F.E  puller slot met royale opening van 16x4mm.

Voor meer info over Cresta producten ga naar: www.fishcresta.euTerug

13-01-2018
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank