Nieuwe Drennan producten

Drennan heeft recent een aantal nieuwe artikelen op de markt gebracht. Het meest in het oog springend zijn de korte Acolyte Ultra en Plus feederhengels en de AS8 dobbers met verwisselbare antennes. Maar is er meer!

 

Acolyte Ultra en Plus Feeders 9ft

De succesvolle Acolyte feeder serie is uitgebreid met twee kortere 9ft (2,74 mtr) feederhengels. Unieke feederhengels die het feedervissen tot een ware beleving maken! De Acolyte Ultra en Acolyte Plus zijn  feederhengels voor het vissen op de kortere afstanden (tot maximaal 30 meter). De blank van beide hengels is zeer dun en kent een fantastische actie. De Acolyte Ultra is dé hengel voor voorn, brasem, zeelt en zelfs kleine karper. De Acolyte Ultra wordt geleverd met drie toppen: 1oz, 1,5oz en 2oz. De Acolyte Plus heeft wat meer power en is geschikt voor het vissen op commercials. De Acolyte Plus wordt geleverd met drie toppen: 1,5oz, 2oz en 2,5oz

Binnen de Acolyte Ultra en Plus Feeder Range zijn extra  toppen (1oz, 1,5oz, 2oz, 2,5oz, 3oz en 4oz) apart verkrijgbaar.

AS8 dobbers (inclusief verwisselbare antennes)

De AS8 dobber is de dobber die Drennan Team England afgelopen zomer in Belgie bij het WK heeft gebruikt. En niet zonder succes: de mannen konden met zilver weer naar Engeland terugkeren. De AS8 komt tegemoet aan de wensen van Alan Scotthorne om goed uit te voeten te kunnen op diepere kanalen, meren en langzaam stromend water. Het is een stabiele dobber die zorgt voor een goede aasaanbieding. En het is Drennan gelukt om met de AS8 een dobber te maken met verwisselbare antennes. Door precisie engineering is een minuscuul klein busje in de bovenkant van het dobberlichaam van de AS8 gemaakt zodat antennes verwisseld kunnen worden zonder dat het dobberlichaam lek kan raken. Dobber is voorzien van vier (rood, oranje, geel en zwart) plastic antennes en een carbon onderantenne. Deze dobber is zeer geschikt voor Nederlandse omstandigheden en komt in acht gewichten:  0,4; 0,6; 0,8; 1,0; 1,25, 1,50, 2 en 3 gram.

 

Bobble Hat

De Bobble Hat is de warme wintermuts. Of je nu stil langs de kant zit tijdens een wedstrijd of aan het struinen door de polder bent, deze Bobble Hat houdt je lekker warm. De Bobble Hat heeft een fleece lining.

 

Big Grippa Stops

Een grotere versie van de standaard Grippa Stops is gelanceerd. Perfect gecentreerde taps toelopende Grippa Stops die over de lijn kunnen schuiven zonder de lijn te beschadigen. Ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken bij het vissen met de feederhengel of de pellet waggler. Doe de lijn door het metalen oogje en de Grippa Stop kan heel makkelijk op de lijn geschoven worden.

Carp 5 Rigs

De Carp 5 dobber met een slank lichaam zorgt voor weinig weerstand bij een aanbeet en een metalen onderantenne maakt het een stabiele dobber. De Carp 5 is nu beschikbaar als complete rig. De Carp 5 is voorzien van een 1,5 mm diameter glowtip in drie kleuren: rood, oranje en geel. De speciale acryl lak maakt dit tot een zeer sterke dobber. De dobbers in de gewichten  0,2; 0,3 en  0,4 gram zijn bevestigd op 15/00 Supplex lijn met een 14/00 Supplex onderlijn met haak 18.  De dobbers in de gewichten  0,5; 0,6 en  0,8 gram zijn bevestigd op 16/00 Supplex lijn met een 15/00 Supplex onderlijn met haak 18. Als haak kan gekozen worden voor een Wide Gape Pellet of een Carp Hair Rigger (voor het vissen met de harde pellet).

Meer informatie over deze en andere producten is te vinden op de website

 Terug

17-12-2017
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank