Benefietdag voor Gerard Paans

Op donderdag 28 december wordt er een benefietdag georganiseerd voor Gerard Paans aan het nieuwe Snake Lake van de Berenkuil in Putten. Tijdens deze dag zijn er verschillende activiteiten gepland, zoals een commercial benefietwedstrijd, 2e hands hengelsportbeurs, tombola e.d.…Gerard, 54 jaar, lijdt aan de spierziekte PSMA, een vorm van A.L.S.

Een afschuwelijke ziekte die hem langzaam fysiek en mentaal sloopt. Gerard is al meer dan 10 jaar fotograaf voor menig artikel in Witvis Totaal en totdat het noodlot toesloeg was vissen zijn grootste passie. Als vrienden, collega’s en iedereen die aan Gerard verbonden is willen we graag iets voor hem doen nu het nog kan! Er is nog een sprankje hoop op stabilisatie en verlenging van zijn levensverwachting.

Om deze hoop te kunnen realiseren is een dure behandeling nodig. Deze behandeling wordt echter niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit was in eerste instantie de beweegreden van de initiatiefnemers om een stichting te starten. Helaas heeft de tijd Gerard ingehaald en is Gerard onlangs met ademhalingsproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Na dagen vol stress en angst heeft Gerard besloten de moed niet op te geven en door te vechten. Zijn grootste wens is om eventueel de behandeling af te maken en de tijd die hij nog heeft thuis door te brengen met zijn gezin, familie en vrienden. Dit zal echter niet gaan zonder voldoende zorg.

Help Gerard en neem deel aan een van onze onderstaande activiteiten op 28 december aan de Berenkuil.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benefietwedstrijd

Het betreft een commercial wedstrijd aan het Snake Lake van de Berenkuil.

Loting:8:30 uur

Start wedstrijd: 10:00 uur

Einde wedstrijd: 15:00 uur

Kosten € 30,- p.p inclusief gratis lot voor tombola (alle inkomsten gaan naar de stichting voor Gerard)

Pauze van 12:00 uur tot 13:00 uur met voor alle deelnemers gratis warme soep en oliebollen.

Je kunt je aanmelden voor de wedstrijd door een mail te versturen naar: tonruijs@gmail.com

  2e hands Hengelsportbeurs.

Aan het Snake Lake zal op deze dag ook een 2e hands hengelsportbeurs gehouden worden. Hiervoor willen wij een ieder oproepen om hiervoor spullen ter beschikking wil stellen. Je kunt de spullen voor 28 december zelf even afgeven aan de Berenkuil of ze tijdens je bezoek aan de benefiet dag meebrengen. Je kunt ook even een mail sturen aan tonruijs@gmail.com voor overleg om de spullen (die je ter beschikking wilt stellen) eventueel even op te laten halen.

Alle opbrengsten van de verkochte spullen gaan naar de stichting voor Gerard. Graag willen wij iedereen natuurlijk uitnodigen om deze 2e hands beurs op 28 december te bezoeken. Een ieder is welkom en je hoeft je niet aan te melden!! Ook voor de bezoekers is er tussen 12:00 en 13:00 uur gratis warme soep en oliebollen.

Aanvang: 10:00 uur

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tombola

Tijdens de benefietdag zullen er loten verkocht worden. Om 16:00 uur zal de trekking hiervan plaatsvinden en zullen er diverse prachtige hengelsport artikelen van Shimano worden verloot onder de bezoekers en wedstrijdvissers. Willem Stolk hoofdredacteur van Witvis Totaal zal de loting verrichten en is op deze dag aanwezig voor al jullie vragen.

 

 Zie voor meer info over evenementen op: www.gerardpaans.nl

Adres Berenkuil:

Berencamperweg 11, 3882 SP PuttenTerug

15-12-2017
http://www.evezet.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank