Nieuw bij HS Hennie Kruidenier

(Ingezonden)Met  de nieuwe Guru X-Change Distance feeders draai je heel simpel de loden ring los van de basis en bevestig je met hetzelfde gemakt een zwaardere of lichtere ring. Het feedertype en grootte blijft gelijk en je kunt net iets zuiverder gooien als er een lastig windje van de zijkant staat of de feeder blijft nu net wel liggen in de hardere stroming.Zelf gebruik ik het liefst een gaaskorf, dit omdat deze een mooie voerkolom creëert tijdens het “zakken” naar de bodem en dus snel vis aanlokt. Gaas heeft alleen als nadeel dat het  niet snel omhoog komt tijdens het binnendraaien en dus vast kan komen te zitten in allerlei obstakels in de buurt van de bodem.De Cage variant van de X-Change feeders is gemaakt van kunststof gaas. De korf creëert op die manier tijdens het afzinken een voerkolom. Omdat het lood en de korf een geheel vormen en ze van boven naar onder iets breder uitlopen weet je zeker dat de gehele inhoud ook op de voerplek geleegd wordt.


Een laatste pluspunt, is de manier van bevestigen van de feeder. Iedereen kent het wel, je draait binnen en  de onderlijn zit om de sleeves van de feeder gedraaid.

Bij de Guru X-Change feeders zit deze bevestiging verwerkt in de body. De standaard zeer stijve mono zorgt ervoor dat de hoofdlijn altijd wordt weggedrukt van de feeder waardoor je montage optimaal functioneert en de aanbeten perfect geregistreerd worden.’ Verpakt per 2 stuks!!


Vanaf vandaag verkrijgbaar bij http://www.hengelsport-kruidenier.comTerug

12-12-2017
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank