SNB Pike Experience. Het roofvisevent van de lage landen

Nog een week te gaan en op zondag 1 oktober gaat het grootste, meest praktijkgerichte en gezelligste, roofvisevent van het jaar in Almere weer van start. De SNB Pike Experience is een traditie geworden op de eerste zondag van oktober en wordt georganiseerd bij Haddock Watersport aan het Archerpad 8 – 10 in Almere. Ook dit jaar is het event weer gratis toegankelijk en ook dit jaar is de beursvloer weer vol met standhouders en nieuwigheden. Mis deze “roofvisreünie” dus niet. Je kunt er terecht van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeerplaatsen zijn gratis en voldoende voorhanden.

 

Dit jaar is een flink aantal grote en kleinere winkels aanwezig waar je allerlei spullen direct kunt kopen. De grote winkels zijn dit jaar Hengelsport Rien de Wolf uit Amsterdam en Hengel Discount uit Oldemarkt. Speciaal voor de vliegvisserij zijn  Smartlures en Big Streamers aanwezig om deze groep roofvissers te bedienen. Daarnaast tref je bedrijven als BFT Shop, Snoekspinners, Laars en Co. Lureparts of een van de vele zelf bouwers die handgemaakt kunstaas leveren. Kijk op onze website voor de vele nieuwtjes die gepubliceerd zijn en houd de site en onze Facebook pagina in de gaten. Voor alle informatie is ook een aantal groothandels aanwezig. Denk aan namen als Shimano, Westin, Fox, Saenger, ABU Garcia, Pike Master Lures en meer.

 

Tijdens het event is de hagelnieuwe elektromotor voor onder je bellyboot, de Float Plus, te zien maar ook te testen. Dat is de kracht van dit event t.o.v. alle andere beurzen: Je kunt het niet alleen bekijken maar ook zelf alles testen op en aan het water. Test de Float Plus want er zijn enkele complete bellyboten met waadpak en flippers om je te overtuigen van dit prachtige product. Naast deze primeur is dit jaar een groter aantal watersportbedrijven dan ooit aanwezig. Denk aan de boten van Crestliner, Marcraft, Ultraskiff o Starweld bijvoorbeeld of de trailers van Vanclaes. Of wat te denken van de trapkano’s van Hobie Kajak. Je kunt er allemaal mee het water op om het zelf te beleven. Dat geldt ook voor de nieuwste apparatuur op fishfinder- en fronttroller gebied. Stap bijvoorbeeld aan boord bij één van de aanwezige visgidsen waarvan enkelen de nieuwste snufjes aan boord hebben.

 

Deze drie activiteiten trekken altijd de aandacht bij de Pike Experience. Gedurende de dag geven enkele experts op hun eigen gebied een praktijk demonstratie op of aan het water over vistechnieken en materialen. Ook is er dit jaar weer een veiling met meer veilingstukken dan vorig jaar. Kijk voor een voorproefje op onze website. Tenslotte is daar natuurlijk de bekende tweedehands markt. Iedereen kan hier zijn overtollige spullen proberen te verkopen of voor weinig aan ander materiaal komen. Dit “event binnen het event” is al vanaf het begin van het bestaan van de SNB een publiekstrekker van jewelste.

Tijdens de traditionele tombola kun je dit jaar maar liefst twee elektromotoren winnen. Tijdens de eerste trekking maak je kans op de 24V 80 lbs Minn Kota Traxxis met een waarde van zo’n  €1000,--. De klapper tref je tijdens de tweede trekking waar je kans maakt op een Minn Kota Terrova 55 lbs i-Pilot fronttroller mee naar huis te mogen nemen. Deze knaller heeft een waarde van rond de €1830,--. Daarnaast zijn natuurlijk nog vele andere prijzen te winnen, variërend van hengels, molens en reels tot enorm veel soorten kunstaas.

Mis dit, en nog veel meer moois op roofvisgebied, niet en zorg dat je er met al je vismaten bij bent op 1 oktober in Almere.


Deelnemers 2017

 

ABU Garcia

BFT Shop

Big Streamers

Michel Bijma kunstaas airbrush

Anne Brommer spinnerbouw

Derkbaits

DTC, Rozemeijer

Float Plus

Fox

Hengel Discount

Hobie Kayak

Killerwhale Rods

Hans en Tim Koopman pluggen- en streamerbouw

Laars & Co.

Lureparts

Marcraft Boten

De Mariahoeve, Vishotel Friesland

Marine Depth Sounders International

Nautische Unie, Crestliner Boten

Timo Oosterveen jerkbaits en airbrush

Orka Boten

Pike Master Lures

Tjeerd Van der Ploeg

Rien De Wolf

Roofvissen.eu

Saenger

Shimano

Smartfishing

Smartlures

Edgar Snoek kunstaasredders

Shawn Snoek streamerbouw

Snoekspinners

Streetfishing Nederland

Technautic

Frans Teeuwen en Peter Van Osch, kunstaas- en dobberbouw

Vanclaes Boottrailers

Visgids Groningen, Robert van der Kamp

Visgids Zwolle, Ingmar Boersma

De Vismateeezzz

Visreis.nl

Erik Visser

Westin

 Terug

24-09-2017
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank