Feestroofviskoppel bij Sams Hengelsport.

Dat Sam, van Sams Hengelsport uit Leiden, een bezig baasje is hoeven wij waarschijnlijk niet meer uit te leggen.  Zijn winkel gaat door voor de kleinste hengelsportwinkel van Nederland, met overigens een pracht assortiment aan hengelsportmaterialen, maar wat betreft het organiseren van ludieke activiteiten hoort hij tot de groten in de branche.Zo organiseert hij op 12 november weer de traditionele snoekkoppel aan de op de Rijn en het Galgenwater. ‘s Ochtends wordt er om 8 uur verzameld; er liggen grote pontons op het water waar een grote tent is geplaatst en daar worden dan ook meteen de deelnemers ontvangen.

Nadat de deelnemers het reglement, onder het genot van een bak koffie en een stuk taart, hebben ontvangen gaat er gevist worden tot 11.00 uur. In de pauze gaan we met zijn allen een bak soep met worst eten en wordt er aansluitend door gevist tot 2.00 uur.Rond twee uur kunnen de boten het water en heeft elk koppel de gelegenheid om zijn bootje huiswaarts te brengen en zijn echtgenote of vriendin op te halen. Rond 4.00 uur wordt iedereen weer verwacht in het koetshuis waar de prijsuitreiking  plaats zal vinden en er meteen ook flink gefeest kan gaan worden.

Iedereen ontvangt bij binnenkomst in het Koetshuis, gratis consumptiebonnen en gaan onder begeleiding van een aantal zangers de beentjes van de vloer. Als dit geen wedstrijd(feest) is waar je bij wil zijn als roofvisser, dan weten wij het ook niet meer.Er is plaats voor maximaal 60 boten met op elke boot een vissend koppel. Het inschrijfgeld voor de dag bedraagt Euro 50 per koppel. Inschrijven en betalen kan bij Sams Hengelsporthuis aan de  Hogewoerd 86 in Leiden 06-14842282Terug

16-09-2017
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank