Zaterdag 9 september. start van de Predatorcup 2017.

Aanstaande zaterdag gaat het los in Leeuwarden. Er kan vanaf 6:30 ingeschreven worden bij restaurant de grote wielen. Uiteraard kan er eerder al getrailerd worden. Er zal een korte bootcontrole gedaan worden, is deze succesvol geweest dan krijgt u allen een kaartje die ingeleverd kan worden in ruil tegen de vangstlijsten en meetplanken.

Check de website www.predatorcupleeuwarden.nl  voor de traillerhellingen.

Zorg ervoor dat de auto`s niet langs de kant van de weg komen te staan(dit ivm wazig parkeer beleid gemeente Leeuwarden) er is voldoende ruimte op het grote parkeer terrein bij restaurant de grote wielen.

In de envelop treft u aan een tweetal vangstlijsten. Vult u deze gaarne beide in! 1 is voor de wedstrijd zelf, hierop enkel de maatse vissen noteren. De ander is in samenwerking met sportvisserij Friesland en dient als vangstregistratie onderzoek. Hierop dienen alle gevangen vissen(dus ook ondermaats) genoteerd te worden. Ook zit er in de envelop een waterkaart.Verder zit er in,een kaartje met het bootnummer. Deze dient duidelijk zichtbaar te zijn op de foto, welke als volgt gemaakt dient te worden. Vis met bek tegen opstaande rand meet plank, kaartje op of bij de vis plaatsen en een duidelijke foto waarop het aantal centimeters duidelijk af te lezen is.

We starten uiterlijk 8:30 ! Dus wees optijd! Er wordt niet gewacht, met de start van de wedstrijd. Dus te laat kost u waardevolle vistijd.

Meetplanken dienen eind van de dag in nette staat terug gebracht te worden samen met de vangst lijsten, deze dient uiterlijk voor 15:30 ingeleverd te zijn! Is dit het geval, dan ontvangt u van ons consumptie munten voor het diner en een aantal consumpties.Het diner zal plaatsvinden rond 17:30-18:00 en zal gevolgd worden door de prijs uitreiking. Wij willen ons redelijk strak aan het tijdsbestek houden, dit omdat er ook een hoop deelnemers vanuit het zuiden en onze (Ooster en zuider buren) van het land komen en nog terug moeten rijden.

De minimummaten zijn;

Snoek 45cm
Snoekbaars 42cm
Baars 22 cm


Wij heten u allen graag welkom aankomende Zaterdag te Grote Wielen te Leeuwarden!Terug

08-09-2017
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank