Snoekerijen nummer 131 komt er weer aan.

Vanaf 16 september hebben alle leden van de SNB weer de volgende editie van ons prachtige magazine Snoekerijen in de bus. Dit keer nummer 131 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

Op zondag 1 oktober vindt in Almere weer hét roofvisevenement van het jaar, de SNB Pike Experience plaats. In deze Snoekerijen lees je alle informatie over dit event. Wie zijn er, wat is er te doen en wat valt er te winnen tijdens onze grote tombola. Met de koude periode weer in aantocht besteden we in twee verschillende bijdragen aandacht aan dood aas vissen. Ingmar Boersma en Hans Rademaker nemen enkele hengels onder de loep die speciaal voor het dood aas vissen met een reel geschikt zijn. De tweede bijdrage is van Hans Rademaker en Thomas Knijnenburg en gaat over het trollen met de zogenaamde Libscull. Niet alleen voor dood aas, maar hiervoor wel prima inzetbaar.In deze uitgave lees je ook een verslag van de winnaar van de visreis naar Zweden en een mooi artikel van Frans Oomen over dressuur bij roofvis. Ingmar Boersma praat ons in twee delen bij over het gebruik en de mogelijkheden van moderne fishfinders en wat je hiermee kunt. Dit keer deel één, volgende keer gevolgd door deel twee.

Natuurlijk zitten er nog veel meer bijdragen in deze editie zoals nieuws van ons promotieteam met een verslag van een jeugd visdag in Arkel. Ook onze visgidsen actie komt langs met dit keer de kans om gratis mee te gaan vissen met Tjeerd Van der Ploeg uit Friesland.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

 Terug

16-09-2017
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank