SINKING FEEDER MONO

Preston Innovations heeft feedervissen zeer hoog in het vaandel staan. Bij deze stijl van vissen vormt de lijn op de molen de rechtstreekse verbinding tussen visser en vis. Het spreekt voor zich dat deze dus aan bepaalde voorwaarden moet voldoen om optimaal te functioneren.

 

Een goede mono lijn moet snel zinken, sterk en slijtvast zijn en de juiste rekeigenschappen bezitten. Te veel rek heeft een nadelig effect op het registreren van aanbeten op de feedertop terwijl geen of te weinig rek ten koste gaat van de drileigenschappen.

 

In de nieuwe SINKING FEEDER MONO van Preston Innovations hebben we de perfecte combinatie van deze eigenschappen gevonden. Na lange tijd intensief testen met onder andere onze consultants uit Engeland zijn we gekomen tot deze speciaal voor het feederen ontwikkelde monofiele lijn. De groenige kleur biedt camouflage tegen de bodem om vissen zo min mogelijk af te schrikken. Sinds de introductie enige tijd geleden hebben we al veel positieve reacties mogen ontvangen van vissers die er in de praktijk mee hebben gevist.

 

SINKING FEEDER MONO wordt geleverd op spoeltjes van 150 meter en is verkrijgbaar in de diameters 16, 18, 20, 23, 26 en 28 honderdste. De perfecte lijn voor al die omstandigheden waarin gevlochten lijnen niet de beste optie zijn!

Verkrijgbaar bij de Preston dealer.Terug

06-09-2017
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank