Nederlandse dames zijn er klaar voor

Op dit moment zijn de dames al een aantal dagen in training voor het komend weekend georganiseerde WK Dames. Gevist gaat er worden aan de Tisza, een rivier een uurtje rijden vanaf Budapest. Of de Nederlandse dames een kans maken? Ze vissen mee en dus maken ze kans.


Het team bestaat uit: Ingeborg Audenaerd, Anja Groot, Mandy Swart, Daphne Janssen, Floor Verhoeven en Wanda de Schouwer. Met twee individueel Wereldkampioenen in het team zou je toch denken dat je een rol van betekenis moet kunnen spelen. Nederland is niet de uitgesproken favoriet voor de wereldtitel, maar kan mogelijk de torenhoge favorieten, Engeland en Hongarije, verrassen.


 Om boven de circa twintig andere landenteams uit te steken, zullen de Oranje dames alles uit de kast moeten halen. Het omvangrijke en gevarieerde visbestand – brasem, voorn en alver, maar ook op meerval, karper en graskarper – maakt het mogelijk om diverse technieken en strategieën toe te passen om je in de prijzen te vissen. Daarbij telt letterlijk iedere vis, groot of klein: op de geldende wettelijke minimummaten in Hongarije wordt tijdens het WK een uitzondering gemaakt.

Gevaarlijke outsider

Aan de hand van de trainingsresultaten bepalen de bondscoaches welke vijf dames de ploeg vormen die op zaterdag het spits af bijt. De WK-wedstrijden beginnen zaterdag en zondag, na een voorbereiding van twee uur, om klokslag 10.00 uur en eindigen om 14.00 uur.Terug

25-08-2017
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank