Demonstratie loodvrij vissen

Op 2 september wordt in Colijnsplaat aan de Kuupjesweg loodvrij gevist. Modified Materials organiseert dan van 14.00 tot 16.00 uur met o.a. steun van IVN in Nationaal Park de Oosterschelde een loodvrije visdemonstratie.

Iedereen kan dan loodvrij vissen in de Oosterschelde. Gestreden wordt om de grootste en de meeste loodvrije vis. Kom kijken of vis gratis mee op 2 september. Loodvrij materiaal krijg je bij aanvang. Neem wel je eigen hengel en aas mee.

Vooraf aanmelden voor deelname als visser is verplicht. Stuur vóór 26 augustus een e-mail naar loodvrij.vissen@gmail.com. Geef daarbij aan met welke gewichten je normaal gesproken vist, dan kan voor vervanging in loodvrij worden gezorgd. Het reglement voor de demonstratie wordt na aanmelding gemaild aan de deelnemers.

Loodvrij vissen

Sportvisserij Nederland werkt samen met de Nederlandse overheid, diverse (hengelsport)fabrikanten en winkeliers aan een zogeheten ‘Green Deal’, om veel meer met loodvervangers te gaan vissen. Een actieve opstelling in het afbouwen van het loodgebruik en de zoektocht naar alternatieven, moet de sportvisserij op weg helpen richting de totale stop waar het vissen met lood betreft.Terug

12-08-2017
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank