Van Rijn en Vink winnen Memoriaalbokaal

(Ingezonden) Zondag 16 juli stond bij HSV de Vrije Visser uit Noordwijk een wedstrijd om de Memoriaalbokaal op het programma. Een bokaal ter nagedachtenis aan de leden die overleden zijn de voorgaande jaren. De locatie dit jaar was het b-kanaal. We waren blij dat we dit jaar de vergunning hiervoor kregen.

 Het B-kanaal kan soms heel veel vis opleveren. Vandaag viel het bij ons  toch wel een beetje tegen. Vandaag hadden we vijf koppels die de strijd aangingen met elkaar. Aangezien het toch wel wat loopwerk was met je spullen was het verzamelen om 04.45 uur aan de waterkant. Nadat iedereen klaar was,klonk om 06.30 uur de toeter. Deze wedstrijd is een 6-uurs koppelwedstrijd dus we viste tot 12.30 uur.Dit jaar werden dick v rijn en Jan vink het winnende koppel met 21200 gram vis. Dick had van Hun twee de meeste vis maar de ruim 8 kilo van Jan was net genoeg voor de overwinning. Ikzelf zat met vries stomphorst op de kop en hadden een Platte te weinig voor de winst. Met 20400 gram werden we tweede. Het was vries die met 17 kilo de grootste aandeel hier in had. Op 12 meter kreeg ik de vis ER niet op. Wat ik ook probeerde. Als derde eindigde theo meeuwenoord en cees v rhijn met 14500 gram. De winnaars van voorgaande jaren werden dus eindelijk van de troon gestoten. Vierde werden mart de ridder en Ed v d berg met 7600 gram. Mart ving een mooie ruisvoorn vandaag maar we waren vooral blij dat hij erbij was. Het was wel een Lange dag voor hem maar knap dat hij het vol hield. Als vijfde eindigde de mannen van de vaste stok. Arie schouten en ton koopman vingen 5800 gram. Daar zat wel een Platte bij van 60 cm. Met een gewicht van 3500 gram. In totaal kwamen we aan 69500 gram.

Wel is wel te vernoemen dat het toch wel wat ongelofelijk is dat dit toch brakke viswater overdag NIET de vis op leverd wat je van dit water moet verwachten . Als je toch van verschillende vissers hoort is het S,NACHTS gewoon ongelofelijk en zodra het licht word de beten opeens ongelofelijk  gaan afnemen ! Hetzelfde hoorde we nog van een goede visser die nog langs kwam op zijn fietsie en vertelde over de Amstel bij Nes . Aardige vent die altijd zin in heeft voor een praatje .

S,nachts zit er iemand van de club zich werkelijk KLEM te vangen en de 3 Alphense vissers die overdag zaten op bijna  dezelfde locatie komen na uren op een paar vissies .Moeten we dan maar veel s,nachts gaan wissen dan zijn ze dat ook zat en gaan ze weer  misschien meer overdag azen .Ook beter voor ons vissers kunnen we gewoon blijven liggen hahahaha

Arie had intussen de ballen gehakt opgewarmd zodat we na afloop aan de broodjes bal konden beginnen. Theo had voor de frisdrank gezorgd. Na een woord van dank van Ed kon de prijsuitrijking beginnen. Ook dit jaar waren het bonnen van Sam teunissen. Sam zelf heeft ook dit jaar een gedeelte hiervan gesponserd. Hartelijk Dank hiervoor sams hengelsportzaak.

De uitslag. 

 

1      vries stomphorst             -      jaap smit                    20400   gram.

2      theo meeuwenoord        -      cees v rhijn                14500   gram.

3      arie schouten                  -      ton koopman               5800   gram.

4      dick v rijn                         -      Jan vink                      21200  gram.

5      mart de ridder                -       Ed v d berg                  7600  gram.

 Terug

18-07-2017
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank