De Doughbuster Baitapplicator

Steeds meer sportvissers zie je aan de slag gaan met deeg.  Deeg is natuurlijk een wereldaasje dat eigenlijk overal en altijd aantrekkingskracht uitoefent op witvis. Voor op commercials is het een prachtig aas om de aanwezige karpers te verschalken.

Als jij nu zo’n deegfanaat bent is de Doughbuster Baitapplicator misschien wel iets voor jou.  Een deegspuit? Jawel maar dan even anders! Deze is sneller en  makkelijker in het gebruik. Daarnaast wordt je deeg perfect gedoseerd, en handsfree, op je haak geplaatst. Een onmisbaar attribuut voor de sportvisser. Forelvissers, witvissers zij gebruiken met regelmaat deeg. Dus is de Doughbuster een perfect item.

 

Simpelweg je deeg maken en voor het allerbeste resultaat een rauw ei er doorheen mengen. Dit ei verhoogt de vangkracht, de elasticiteit van je deeg en maakt het makkelijker om te vormen. De Doughbuster ois overigens ook gemakkelijk schoon te maken. 

Hoe werkt het? Draai de schroefdop met daarin de dranger los en vul de buis met deeg, herplaats de schroefdop met dranger. Draai de dranger aan tot zover dit gaat, vast is vast! Er is nu druk op het deeg gezet en de Doughbuster is klaar voor gebruik!

Als er nu een haak boven het metalen oog gehouden wordt, vind deze zijn weg vanzelf, de magneet plaatst de haak perfect op zijn plaats. Haal nu de handle over en de haak zakt in de Doughbuster en tegelijkertijd vult de opening zich rondom de haak met deeg, loslaten en klaar is de haak met aas. Altijd juist gedoseerd, altijd een juiste vorm.

De Doughbuster is een door Evezet verdeeld product. Je kunt deze aanschaffen bij je hengelsportwinkelier. Veel succes er mee.

 Terug

16-07-2017
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.robbyfish.be
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank