PRESTON INNOVATIONS Inter Change System

Snel en gemakkelijk kunnen schakelen tijdens het vissen is belangrijk. Omstandigheden blijven nu eenmaal niet continu het zelfde. Vissen azen minder, of juist beter, er steekt meer wind op...er kunnen tal van redenen zijn waardoor je iets in je opzet dient te wijzigen. Om geen efficiënte vistijd te verliezen, zou je moeten kunnen veranderen zonder je montage af te breken.

 

Preston Innovations heeft enige tijd geleden het Inter Change System (ICS) geintroduceerd. Dit simpel te gebruiken systeem maakt het mogelijk om snel te kunnen wisselen tussen feeders van verschillende maten of gewichten. Of te wisselen tussen diverse soorten feeders en zelfs bomb-loodjes.Naast de reeds bestaande producten is deze range, op veler verzoek, uitgebreid met een INLINE DURA FLAT METHODFEEDER. Deze `gewone` methodfeeder is eveneens gebaseerd rondom de inline stem die te allen tijde op de hoofdlijn blijft zitten. De feeder zelf wordt over deze stem geschoven en dankzij de gleuf aan de onderzijde is deze eenvoudig van de lijn te verwijderen en te wisselen voor elk willekeurig product uit de range.

 

De ICS range bestaat inmiddels uit:

      -    INLINE FLAT METHOD FEEDER (nieuw!)

-         DURA BANJO FEEDER

-         INLINE CAGE FEEDER

-         INLINE MATCH CUBE

Ieder item is uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten. Dit maakt de mogelijkheden oneindig.

 

Ook elastisch

De ICS range is gebaseerd op het inline systeem maar voor de liefhebbers van extra demping in hun montage zijn er tevens stems verkrijgbaar voorzien van elastiek. Het principe van het eenvoudig kunnen wisselen blijft bij deze stems uiteraard onveranderd.  Terug

09-07-2017
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank