Italie soeverein aan kop bij WK Feeder

Dat het vandaag tijdens de eerste dag van het WK Feeder in Portugal niet makkelijk zou worden werd de laatste trainingsdagen wel duidelijk. De grote vis werd steeds meer vervangen door alvers en dat is niet bepaald het favoriete gebeuren van de  Nederlanders. Toch viel het resultaat niet tegen en met een vijfde plaats houden de mannen zicht op het podium.

Italie liet vandaag even zien dat zij deze visserij tot in de puntjes beheersen en met 19 punten grepen zij vandaag de winst. Van de Russen is bekend dat zij vaak alles of niets vissen en dat betaalde zich vandaag uit. Met 26 punten staan zij voorlopig op de zilveren positie. De Ieren staan met 30 1/2 punt verrassend op de bronzen plaats.

Hongarije op vier en de Nederlanders op vijf. De topfavoriet Engeland vinden we voorlopig op een tiende plaats. Vlak ze echter niet uit. Het kan zomaar zijn dat ze zondag iedereen visles geven en toch nog op het podium weten te belanden. Voor onze zuiderburen was het vandaag geen gemakkelijke dag. We vinden hen dan ook pas terug op plaats 13.

Morgen dag 2.


Terug

24-06-2017
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank