4de wedstrijd Prinses Margrietkanaal Koostertille

Afgelopen weekend begon de visdag leuk. Jacob was er niet en Mark zou het wel even overnemen. Je raadt het al; alarm van het clubgebouw gaat af. Snel telefoontje naar Henk Sluiter en het werd gelukkig weer opgelost.  Ondertussen was iedereen aangekomen en werden de nummers snel getrokken en gingen we op weg naar Koostertille. Besloten was op steeds een steiger over te slaan om meer ruimte te hebben.

Om half acht werd het startsein gegeven en gingen we snel vissen.  Voerkorven vlogen door de lucht. Wat opviel was dat bijna niemand een voerplek maakte aan de overkant. Ondergetekende had overigens de avond ervoor nog hulplijnen ingeschakeld. De tips waren meer dan welkom en zelfs één tipgever feliteerde mij alvast met de overwinning als ik zijn tips ter harte zou nemen. Afwachten dus.  

Bij sommigen kwam het wat langzaam op gang. Een enkeling zat direct in de brasem. Ben ging gelijk van start met twee brasems. Na ongeveer twee uurtjes vissen kwamen Henk en Jan even buurten bij iedereen. Wat daar in opviel is dat het direct ophield met de vangsten. Gelukkig kwam het bij iedereen weer vlot op gang. 

 

Half één klonk het eindsignaal en kon er gewogen gaan worden. In totaal is er vandaag met zeven man 35.713 gram vis gevangen. Op plek drie eindigde Ben met 5.122 gram, tweede werd Henk met 7.130 gram en eerste Mark met 11.728 gram. Bedankt tipgevers voor de goede raad. Mark verzorgde de prijsuitreiking en daarna ging een ieder weer huiswaarts.

 

Koosterwille

 

 

 

Naam

 

steknr

gewicht

Punten

M. Taal

 

7

11728

1

H. Sluiter

 

2

  7130

2

B. Schepers

 

6

  5122

3

J. de Wit

 

1

  4262

4

J. Kwant

 

3

  3060 

5

J. Kremer

 

4

  3053

6

B. Wolfs

 

5

  1358

7

 

 

 

 

 

De volgende wedstrijd is op 18 juni 2017 verzamelen om 05.45 uur. We gaan dan naar Assen Havenkanaal. Vergeet je niet op te geven vrijdag voorafgaande aan de wedstrijd op  hccentrale107@gmail.com, Mark Taal 06-13949806 ( Jacob is op vakantie ) Terug

06-06-2017
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank