Win een visreis naar het Lugnet Hotel in Zweden

Afgelopen jaar kon je als lid van de Snoekstudiegroep een visreis naar Zweden winnen. Een artikel voor ons magazine schrijven was wat je ervoor moest doen maar de winnaar mocht dan ook een week lang gaan vissen in Zweden. Als je dit leest is winnaar Arjan Frerichs samen met zijn maat alweer terug van zijn gewonnen trip. Wil je ook nu kans maken op een prachtige visreis naar Zweden? Meld je dan zsm aan als lid van de SNB en profiteer dan ook nog van alle overige voordelen en de leuke club die de SNB is.

 

Maar ook dit jaar maak je weer kans op een visreis naar Zweden. Een week vissen rondom het Lugnet Hotel in Dalarna in Zweden. Dit hotel wordt gerund door een Nederlands echtpaar en je zult er hartelijk worden ontvangen. Uiteraard moet je er ook weer iets voor doen, maar dan heb je ook wel weer wat.

De bestemming

Dit hotel uit de vroege jaren 1800 is prachtig gelegen aan de oever van de rivier de Västerdalalven. U verblijft in een tweepersoonskamer met eigen badkamer, flatscreen HD-tv en gratis WIFI. In het sfeervolle restaurant van het hotel, dat een panoramisch uitzicht biedt over de rivier, geniet u van verfijnde gerechten uit de Europese keuken, waaronder lokale specialiteiten. Bij mooi weer kunt u buiten genieten van een hapje en een drankje op het grote terras aan de rivier. ’s Ochtends wordt in het restaurant eveneens het ontbijtbuffet geserveerd.


Het gebied rondom het hotel is voor vissers een waar paradijs; er wordt gevist op o.a. regenboogforel, vlagzalm, bruine forel, beekridder, snoek, baars, snoekbaars, brasem en voorn. Vissen kan direct in de rivier waaraan het hotel ligt, maar ook in de talrijke meren rondom Malung. Op 500 meter afstand van het hotel bevindt zich bovendien een goed uitgeruste vliegvisplaats genaamd Vemforsen en in Malungsfors, op ongeveer 15 km van het hotel, is eveneens een bekende vliegvisplaats.

 Bij het prachtige Öje meer, dat 20 km van het hotel ligt, is een trailerhelling voor een boot. Het meer is bezaaid met kleine eilandjes en is vanaf het water een bezienswaardigheid op zich.

Voor wie tussen het vissen door nog wat ander vertier zoekt, is er nog voldoende te doen. Vanuit de grote tuin van het hotel heeft u direct toegang tot het terrein van Malungs Golfbaan. In de directe omgeving van het hotel kunt u tevens prachtige wandelingen maken. Ook kunt u mountainbiken, kanoën en zwemmen. Wie het wat hogerop wil zoeken, rijdt binnen een uur naar het fjällen gebied rondom Sälen.

Bij Lugnet Hotel geniet u door de unieke locatie van een heerlijke actieve vakantie buiten de drukte van het toeristische gebied. Het hotel ligt 7 km buiten Malung in de provincie Dalarna. U kunt vliegen op Oslo of Stockholm, waarna het respectievelijk nog 3,5 of 4,5 uur rijden is naar het hotel. Een andere optie is rijden vanuit Nederland met een overtocht met de nachtboot Kiel – Göteborg, waarna het nog vijf uur rijden is. Wilt u de hele afstand per auto afleggen, dan neemt u de brug Kopenhagen - Malmö, waarna het nog acht uur rijden is.

Voor meer informatie surf dan naar de website van het Lugnet Hotel: http://www.lugnethotel.com

 

 Terug

18-05-2017
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank