Lastige visserij aan de Maas

Mochten de mannen van De Zonnebaars uit het Belgische Weelde na de openingswedstrijd op de rivier de Maas in Doeveren nog spreken van een ‘redelijke’ vangst, dan was het afgelopen weekend bij gemaal Hagoort waarempel zwaar huilen met de pet op!

Ondanks de redelijk gunstige omstandigheden ( het weer, de stroming, de voorvissingen ) lieten  de Maasbrasems, -voorns en -windes het hier dit keer compleet af weten. Toch zijn er uiteraard altijd nog wel enkelen die het in dergelijke omstandigheden weten klaar te krijgen om er ééntje of zelfs enkele op het droge te krijgen.

In vak A was Karel Claesens de fijnste van allemaal met 2.900gr, in het B vak bleef op zijn beurt Karel Matthys de concurrentie weer netjes voor, hij klokte af op 2.240gr. wanneer we de uitslag overschouwen moge het duidelijk zijn, dit was weer zo eentje om gauw weer te vergeten!

Volgende week trekken de mannen naar het Oude Maasje, onder de rook van Geertruidenberg en tuigen dan weer vol goede moed de hengels op. Hopelijk werkt de vis dan weer een beetje mee!
Terug

25-04-2017
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank